Ponturi Pariuri Fotbal Zwolle vs Den Bosch

Superbet

Zwolle și FC Den Bosch se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 27 din Eerste Divisie, al doilea eșalon fotbalistic al Olandei. Zwolle a retrogradat sezonul trecut după un deceniu petrecut în Eredivisie. Antrenorul Dick Schreuder a fost păstrat în funcție, iar revenirea pe prima scenă pare o formalitate. Gazdele de astăzi sunt primele în liga secundă. Au acumulat 57 de puncte în primele 26 de runde și au un avans de 11 lungimi față de ocupanta locului 3. Lotul este cel mai valoros din Eerste Divisie, cotat la 10.20 milioane de euro. El conține nu mai puțin de 10 fotbaliști cu profil ofensiv.

Den Bosch pare o prezență eternă în liga secundă olandeză, ajungând la 18 sezoane consecutive. Managerul Jack de Gier a obținut o clasare pe 11 stagiunea trecută, dar n-a reușit să păstreze nivelul. Oaspeții de astăzi au obținut doar 27 de puncte în primele 26 de runde și ocupă locul 17. 

cota2.ro

Zwolle a câștigat meciul disputat în turul campionatului contra lui Den Bosch, scor 2-1. Alte informații și statistici interesante:

• 62 de goluri a marcat Zwolle în această ediție de campionat, al doilea atac al competiției

• în 19 dintre cele 26 de meciuri jucate de Zwolle și de Den Bosch în acest sezon s-au marcat peste 2.5 goluri

• 3.5 e media golurilor în disputele lui Zwolle din acest sezon. Partidele lui Den Bosch au o medie asemănătoare, 3.4 reușite

• Zwolle are 3 jucători cu peste 10 goluri în actuala stagiune: Van den Belt (11 goluri, 5 pase decisive), Thy (10 goluri, 4 pase) și Taha (10 goluri, o pasă)

• 211 ocazii de gol și-a creat Zwolle în acest sezon, lider detașat al ierarhiei. Den Bosch a avut 128 de oportunități până în acest moment

• 161 de cornere a obținut Zwolle în acest campionat, a doua cea mai bună performanță. Den Bosch are 136 de lovituri de la colțul terenului.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Zwolle și ambele formații marchează (1&GG) este @2.45.  

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Zwolle vs Den Bosch
Pronostic:
1 & ambele marchează
Cota
2.45
Cota finala: 2.45
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro