Ponturi Pariuri Tenis Alexander Zverev vs Andrey Rublev

BETFAIR SPORTSBOOK

Pentru astăzi vă propun un meci foarte tare, prima semifinală a turneului de la Dubai, între Zverev și Rublev. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

Alexander Zverev este un jucător german de 25 ani aflat pe locul 16 ATP. El este de ceva ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, semifinalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 19 turnee ATP în carieră.În 2022 a avut ceva probleme, în special din cauza comportamentului său vulcanic, totul culminând cu episodul de la Acapulco când a fost foarte aproape să lovească un arbitru. În sezonul de zgură a evoluat bine, având semifinale la Monte Carlo și Roma și finală la Madrid când a pierdut cu Alcaraz, iar la Roland Garros a ajuns până în semifinale unde a suferit o accidentare gravă în meciul cu Nadal, accidentare ce l-a ținut în afara circuitului peste 6 luni. De la revenire a fost inconstant si destul de departe de nivelul cu care a obișnuit, a pierdut cu Mmoh la Australian Open, cu Huesler in cupa Davis, cu Griekspoor la Rotterdam și cu Murray la Doha, dând în multe momente senzația că îi este teamă să forțeze, semnele accidentări fiind încă vizibile. Aici a trecut de Lehecka, O Connel și Sonego.

cota2.ro

Andrey Rublev este un jucător rus de 25 ani, clasat pe locul 6 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Anul 2022 a fost bun, a câștigat 4 turnee, la Dubai, Marseille, Belgrad și Gijon, și a ajuns în semifinale la Indian Wells, Rotterdam, Washington, Astana și Turneul Campionilor Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. Începutul anului este clar sub așteptări pentru el, cu eliminări premature la Adelaide, Rotterdam și Doha, iar la Australian Open a pierdut în fața lui Djokovic în sferturi. Aici a trecut de Krajinovic, Fokina și Van de Zaandschulp, salvând incredibil 5 mingi de meci în turul secund contra spaniolului.

În meciuri de genul, în care jucătorii sunt apropiați valoric, absolut orice detaliu conteaza iar Zverev este clar ca nu este încă la 100%. El l-a dominat pe Rublev în întâlnirile directe, însă de data asta lucrurile stau diferit. Rusul este campionul en-titre de aici și pare că a trecut peste problemele de ordin mental care i-au limitat mult ascensiunea. A revenit incredibil la Australian Open cu Rune, iar aici cu Fokina a revenit de 0-1 la seturi și 1-6 in tie-breakul setului 2. Rublev pare extrem de motivat, lucru vizibil din reactiile lui în timpul partidelor și este capabil să învingă, deși bookmakerii il văd outsider.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Alexander Zverev vs Andrey Rublev
Pronostic:
Victorie Andrey Rublev
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 9.60
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro