Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.95

BETANO

Închidem săptămâna lucrătoare cu o zi de vineri în care avem mare încredere pe două pariuri pe care le vom așeza, tacticos, pe același bilet.

Din ambele direcții așteptăm goluri, așa că semnul ales va fi unul identic, dar vom parcurge, pe rând, duelurile care ne-au făcut cu ochiul azi.

cota2.ro

FREDERICIA - KOGE (19:30) - Liga a 2-a din Danemarca ne propune un duel care are o miză importantă în special pentru oaspeți. Fredericia, locul 11, primește vizita lui Koge, locul 7, grupare aflată în cursă pentru a prinde ultimul loc de playoff. Între Koge și Helsingor, ocupanta locului 6, se află doar 3 puncte, iar lupta rămâne deschisă, cu 3 runde înainte de finalul sezonului regular.

  • 4 din ultimele 5 meciuri directe au adus minimum 3 goluri;
  • Ultimele două dueluri directe cu Fredericia gazdă au produs 3, respectiv 4 reușite;
  • 5 goluri s-au înscris în ultima deplasare a lui Koge - victorie cu 4-1 pe terenul lui Helsingor;
  • cu 4-0 a pierdut Fredericia ultimul meci de campionat, contra lui Sonderjyske;
  • 14 goluri a înscris Koge în cele 9 meciuri jucate în deplasare în acest sezon. De 10 ori a scos mingea din poartă.

BORUSSIA DORTMUND - LEIPZIG (21:30) - E o luptă mai interesantă ca niciodată pentru titlu în Bundesliga, acolo unde 5 echipe sunt despărțite de doar 5 puncte. Implicit, va fi o luptă tare și pentru locurile de Liga Campionilor.

Dortmund se află pe locul 2, la egalitate de puncte cu liderul Bayern (46), diferența fiind făcută de golaverajul mult mai bun al campioanei en-titre din Bundesliga.

64 de goluri a marcat Bayern, în timp ce Borussia Dortmund a înscris de 45 de ori în 22 de runde. Interesant este că tot 45 de goluri marcate are și Leipzig, adversarul direct de azi, formație aflată pe locul 4, cu 42 de puncte, la patru lungimi în urma celor două rivale care conduc ierarhia.

  • Surprinzător, Dortmund are doar 2 meciuri de minimum 3 goluri în ultimele 5 etape, dar Borussia rămâne, în mod cert, o echipă ofensivă. Galben-negrii împart al doilea cel mai bun atac din Germania cu Leipzig;
  • După ce a ținut-o în șah pe Manchester City în Liga Campionilor, 1-1, Leipzig și-a făcut treaba în campionat: succes cu 2-1 cu Frankfurt:
  • Tot în UCL, Borussia Dortmund a învins-o la limită pe Chelsea, 1-0, pentru ca apoi să câștige în campionat cu Hertha (4-1) și Hoffenheim (1-0);
  • 9 din ultimele 12 dueluri directe dintre Dortmund și Leipzig au venit la pachet cu minimum 3 reușite!
  • 5 dintre ultimele 6 confruntări au fost meciuri de GG3+ - goluri în ambele porți și un total de cel puțin 3 reușite.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Fredericia vs Koge
Pronostic:
GG sau peste 2,5 goluri
Cota
1.41
Borussia Dortmund vs RB Leipzig
Pronostic:
GG sau peste 2,5 goluri
Cota
1.38
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro