Ponturi Pariuri Tenis Daniil Medvedev vs Andrey Rublev

BETFAIR SPORTSBOOK

Finala turneului ATP de la Dubai îi aduce față în față pe doi dintre cei mai buni prieteni din circuit, rușii Daniil Medvedev și Andrey Rublev. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul.

Daniil Medvedev a jucat senzațional ieri cu Djokovic si este in fata celui de-al 3-lea titlu consecutiv în ultima lună după cele cucerite la Rotterdam si Doha. El pare că după Australian Open s-a trezit din hibernarea în care a stat în ultimul an și a regăsit plăcerea de a juca, cea care l-a dus pe primul loc în clasamentul mondial. Campion la US Open, finalist la Australian Open și câștigător a 16 titluri ATP, Medvedev este fără discuții unul dintre cei mai buni jucători ai acestei generații, un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt, iar pe hard pune perfect în valoare acest aspect, având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile. Aici a trecut de Arnaldi, Bublik, Coric și Djokovic, evoluând din ce în ce mai bine.

cota2.ro

Campionul en-titre de aici, Andrey Rublev, are șansa de a-si păstra trofeul, după un traseu în care a salvat 5 mingi de meci și a alternat evoluțiile extraordinare cu momentele de black out total. El este la rândul său un jucător de top, locul 6 ATP și câștigător a 12 turnee în carieră, o prezență constantă în fazele superioare ale competițiilor în ultimii ani. Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. Aici face cel mai bun turneu din acest început de an și a trecut pe rând de Krajinovic, Davidovich Fokina, van de Zaandschulp și Zverev.

După prestația lui Medvedev de ieri bookmakerii nu ii dau nicio șansă lui Rublev, însă eu consider că vom avea un meci mult mai echilibrat decât o arată cotele. Cei doi se cunosc foarte bine, fiind prieteni încă din copilărie și imi este greu să cred că vreunul dintre ei se va impune categoric. Rublev sta mult mai bine pe plan mental după revenirile din ultima perioadă, a câștigat ultimele 2 meciuri contra lui Medvedev, l-a bătut la Turneul Campionilor în luna noiembrie și cred că are armele necesare pentru un meci bun.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Daniil Medvedev vs Andrey Rublev
Pronostic:
Andrey Rublev +4.5 game-uri H.A
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro