Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 23.47

Superbet

U CRAIOVA 1948 - FC BOTOSANI

De la ora 17:00, pe stadionul ”Ion Oblemenco”, U Craiova 1948 primeste vizita celor de la FC Botosani, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 29, din Superliga. Trupa lui Nicolo Napoli inca mai spera la locul 6, insa in acest moment lucrurile nu prea mai sunt de partea lor, avand nevoie si de rezultate slabe a celor de la Sepsi in duelurile cu CFR Cluj si FCSB. Cei de la FC Botosani joaca destul de slab in deplasare, iar in 3 ultimele 4 etape din Superliga au pierdut si au primit minim doua goluri. In ultimul joc direct disputat pe ”Oblemenco”, U Craiova 1948 s-a impus cu scorul de 3-2, golurile ”alb-albastrilor” fiind reusite de Balan, Bauza si Compagno. Consider ca echipa gazda e mai motivata sa castige acest joc, avand un obiectiv destul de clar, in timp ce moldovenii sunt cu moralul la pamant dupa infrangerea cu cei de la Rapid. Pontul meu pentru meciul ”U Craiova 1948 - FC Botosani” este U Craiova 1948 va avea peste 2.5 suturi pe poarta + U Craiova 1948 marcheaza peste 0.5 goluri + U Craiova 1948 va avea peste 3.5 cornere”, la o cota de 1.85, disponibila in rubrica ”SuperPariuri”, din oferta Superbet.

RAPID BUCURESTI - HERMANNSTADT

De la ora 20:00, pe stadionul ”Giulesti”, Rapid Bucuresti primeste vizita celor de la Hermannstadt, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 29, din Superliga. Gazdele vin dupa succesul din ultimul minut de la Botosani, gratie golului superb marcat de Grigore, in timp ce sibienii nu au castigat nicciun meci in acest an, singurele puncte stranse de acestia venind dupa doua rezultate de egalitate contra celor de la FC Arges si UTA Arad. Rapid se claseaza pe locul 2 in Superliga intr-un clasament al punctelor obtinute pe propriul teren, cu doar doua mai putin decat liderul Farul. In partida din tur, Rapid s-a impus cu scorul de 2-0 si ma astept ca un deznodamant asemanator sa vedem si in aceasta seara. Pontul meu pentru meciul Rapid Bucuresti - Hermannstadt este ”Rapid Bucuresti va avea peste 3.5 suturi pe poarta + Rapid Bucuresti marcheaza peste 0.5 goluri + Rapid Bucuresti va avea peste 3.5 cornere”, la o cota de 1.90, disponibila in rubrica ”SuperPariuri”, din oferta Superbet.

cota2.ro

MANCHESTER CITY - NEWCASTLE

De la ora 14:30, pe ”Etihad Stadium”, Manchester City primeste vizita celor de la Newcastle, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 26, din Premier League. ”Cetatenii” sunt la 5 puncte in spatele liderului Arsenal si nu-si permit pasi gresiti in aceasta intalnire. Newcastle vine dupa esecul cu Manchester United din finala EFL CUP, scor 0-2 si e fara victorie in ultima luna. Trupa lui Guardiola s-a impus in ultimele 7 intalniri directe disputate la Manchester, iar in doua din ultimele trei intalniri a reusit sa puncteze de 5 ori. In partida tur din acest sezon, am avut parte de un joc spectaculos, incheiat la egalitate scor 3-3. Pentru Newcastle au marcat Almiron, Wilson si Trippier, in timp ce pentru cei de la City au punctat Gundogan, Silva si Haaland. Pontul meu pentru meciul Manchester City - Newcastle este ”Manchester City castiga + Manchester City inscrie goluri consecutive”, la o cota de 1.90, disponibila in rubrica ”SuperPariuri”, din oferta Superbet.

ARSENAL - BOURNEMOUTH

De la ora 17:00, pe ”Emirates Stadium”, Arsenal primeste vizita celor de la Bournemouth, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 26, din Premier League. ”Tunarii” sunt lideri in Premier League si spera din nou la un titlu asteptat de foarte multi ani de catre fani. Arsenal vine dupa succesul cu 4-0 din restanta cu Everton, in timp ce adversarii lor din aceasta dupa-amiaza au cedat cu scorul de 1-4 in fata lui Manchester City. In partida din tur, Arsenla s-a impus la scor de forfeit, dupa dubla semnata de Odegaard in prima repriza si golul lui Saliba din partea secunda. Bournemouth e penultima in clasament si detine cea mai proasta defensiva, cu 48 de goluri primite in 24 de runde. Pontul meu petru meciul Arsenal - Bournemouth este ”Arsenal castiga oricare dintre reprize + Arsenal marcheaza in ambele reprize”, la o cota de 1.90, disponibila in rubrica ”SuperPariuri”, din oferta Superbet.

CHELSEA - LEEDS

De la ora 17:00, pe ”Stamford Bridge”, Chelsea primeste vizita celor de la Leeds, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 26, din Premier League. Trupa lui Graham Potter are niste rezultate jalnice, in ciuda faptului ca au fost cei mai activi pe piata transferurilor in aceasta iarna. Londonezii au marcat un singur gol in luna februarie si au o singura victorie in acest an, dupa numai putin de 10 partide disputate in toate competitiile. Leeds are si ea 3 infrangeri in ultimele 4 partide si are doar un singur punct peste Everton si Bournemouth, echipele aflate pe primele doua pozitii din zona rosie a clasamentului. In partida tur, Leeds s-a impus la scor de forfeit in fata celor de la Chelsea, dupa reusitele lui Aaronson, Rodrigo si Harrison, insa atunci cand Leeds s-a deplasat pe terenul celor de la Chelsea nu au pierdut in fiecare din ultimele 5 confruntari. Ma astept ca echipa gazda sa obtina un rezultat bun azi, in ciuda absentelor si a rezultatelor proaste din ultima perioada. Pontul meu pentru meciul Chelsea - Leeds este ”Chelsea marcheaza peste 1.5 goluri + Chelsea castiga oricare dintre reprize”, la o cota de 1.85, disponibila in rubrica ”SuperPariuri”, din oferta Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
U Craiova 1948 vs FC Botosani
Pronostic:
U Craiova 1948 - FC Botosani” este U Craiova 1948 va avea peste 2.5 suturi pe poarta + U Craiova 1948 marcheaza peste 0.5 goluri + U Craiova 1948 va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.85
Rapid Bucuresti vs Hermannstadt
Pronostic:
Rapid Bucuresti va avea peste 3.5 suturi pe poarta + Rapid Bucuresti marcheaza peste 0.5 goluri + Rapid Bucuresti va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.90
Manchester City vs Newcastle
Pronostic:
Manchester City castiga + Manchester City inscrie goluri consecutive
Cota
1.90
Arsenal vs Bournemouth
Pronostic:
Arsenal castiga oricare dintre reprize + Arsenal marcheaza in ambele reprize
Cota
1.90
Chelsea vs Leeds
Pronostic:
Chelsea marcheaza peste 1.5 goluri + Chelsea castiga oricare dintre reprize
Cota
1.85
Cota finala: 23.47
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro