Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.31

GetsBet

Pentru că suntem în plin fuleu cu campionatele importante, ziua de sâmbătă n-avea cum să fie săracă din punct de vedere al ofertei. Sunt meciuri tari în mai toate competițiile cu care ne-am obișnuit, dar azi noi avem două escale pentru un nou bilet verde.

Plecăm din România și închidem seara în Italia, la Florența, acolo unde, sperăm noi, să înverzim un nou câștig și să continuăm forma bună din debutul lunii martie.

cota2.ro

RAPID - HERMANNSTADT (20:00) - În penultima etapă a sezonului regular, Rapid primește vizita lui Hermannstadt, pe Giulești. Trupa lui Mutu are din nou șansa să pună presiune pe FCSB și să urce pe locul 3, în timp ce sibienii încă își caută drumul spre primul succes din 2023.

  • Altădată cu gânduri de playoff, Hermannstadt e pe locul 13, cu 26 de puncte, și nu își revine după depunctarea de 9 puncte din cauza problemelor financiare! Trupa lui Măldărășanu va evolua în playout și pare o candidată pentru lupta la retrogradare, la modul în care arată în prezent lucrurile;
  • Adrian Mutu are ca obiectiv calificarea în cupele europene, asta chiar dacă fanii din Giulești visează la Rapid campioană în acest an. Giuleștenii au 9 puncte întârziere față de Farul, dar au șansa să se apropie la doar 6 lungimi, asta după ce constănțenii au cedat în deplasarea de la Cluj;
  • Pe teren propriu, Rapid e a doua cea mai bună echipă din campionat, după Farul! În Giulești s-au strâns 10 victorii - 3 remize - 1 înfrângere (golaveraj 27-11);
  • Hermannstadt vine după 3 înfrângeri pe teren străin și are doar un succes în ultimele 5 deplasări.

FIORENTINA - AC MILAN (21:45) - Cum Napoli tocmai ce a bifat al 2-lea eșec stagional, echipele din urmă mai prind o brumă de speranță. Evident, napoletanii rămân lideri detașați și doar un scenariu SF i-ar deposeda de titlu în acest an, dar Lazio, cea care i-a și învins, Inter și Milan încă se mai pot gândi la minuni, asta și pentru că sunt implicați total în lupta pentru un loc de Liga Campionilor, cu Roma și Atalanta stând la pândă.

Dacă va trece cu bine de deplasarea de la Florența și va bifa al 4-lea succes la rând, AC Milan, încă echipa campionă în exercițiu, va face 50 de puncte și va ajunge la 15 lungimi distanță de Napoli. Cu 13 etape înainte de final.

Fiorentina e la mijloc de clasament, locul 12, cu 28 de puncte, și are un sezon unde, mai mult ca sigur, își va bifa salvarea matematic de la retrogradare în următoarele etape și... cam atât.

  • Milan a câștigat 4 din ultimele 5 dueluri directe cu Fiorentina;
  • Ultimul meci la Florența a fost adjudecat însă de trupa viola, după o nebunie de 4-3;
  • De altfel, ultimele două jocuri cu Fiorentina gazdă au fost spectaculoase (4-3 și 2-3), în timp ce dacă mergem și mai în spate, găsim și un al 3-lea meci consecutiv cu GG (1-1)

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Rapid vs Hermannstadt
Pronostic:
Victorie Rapid sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.40
Fiorentina vs AC Milan
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.65
Cota finala: 2.31
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro