Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.82

BETANO

FC Barcelona și Valencia sunt adversare astăzi, de la ora 17:15, în etapa cu numărul 24 din La Liga. FC Barcelona abordează partida cu Valencia cu un moral ridicat, după victoria cu Real Madrid, scor 1-0, din Cupa Regelui. Catalanii trebuie să se regrupeze și în La Liga, acolo unde vin după un eșec surprinzător în fața codașei Almeria. Trupa lui Xavi este în continuare lider. Are 59 de puncte, un avans de 7 lungimi față de urmăritoarea Real.

Valencia a avut mari probleme financiare în ultimele sezoane. „Liliecii” le-au depășit, dar cu mari costuri. Lotul s-a subțiat constant, iar alegerea riscantă din vară, numirea lui Gennaro Gattuso, a înrăutățit lucrurile. Oaspeții de astăzi sunt penultimii în La Liga, doar 23 de puncte strânse în 23 de runde. Din februarie, echipa este pregătită de Ruben Baraja, fostul mare fotbalist al „liliecilor”.

cota2.ro

• Barcelona a câștigat ultimele 4 meciuri directe disputate contra Valenciei

• 184 de ocazii de gol și-a creat Barcelona în acest sezon, lider detașat al ierarhiei din La Liga. Valencia și-a creat 126 de oportunităși

• 14939 pase a reușit Barcelona în acest campionat. Valencia, doar 10858

• Barcelona este neînvinsă pe Camp Nou în acest campionat. Are un golaveraj uluitor: 24 de goluri marcate și doar UNUL primit

• Valencia a câștigat o singură deplasare din cele 11 disputate în actuala stagiune.

Pe Betano, cota pentru FC Barcelona câștigă oricare repriză este @1.32

---------------------------

UTA și FCSB se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 29 din Liga 1. UTA vine după un meci cu un consum uriaș de resurse, atât fizice, cât și mentale. Arădenii au pierdut 1-2 pe terenul campioanei CFR Cluj, o dispută influențată evident de arbitraj. Laszlo Balint s-a ales și cu probleme de lot. Vukcevic e accidentat și nu va putea evolua, iar atacantul Milosevic a primit o lovitură serioasă și este incert. UTA este într-o situație extrem de complicată, penultima poziție în campionat, doar 24 de puncte strânse în 28 de runde. 

FCSB este în mare formă, o mașinărie de goluri în anul 2023. Bucureștenii au urcat constant și și-au consolidat poziția pe podium, imediat sub Farul și CFR Cluj. Au 54 de puncte. Pentru deplasarea de la Arad va avea loc o schimbare importantă. Suspendat, Mihai Pintilii va privi meciul din tribune. Nu e neapărat un lucru rău, mai ales că locul îi va fi luat de Mihai Stoica, un om recunoscut pentru capacitatea de a-și motiva fotbaliștii.

• FCSB a învins-o pe UTA în meciul din turul campionatului, scor 2-1

• de la revenirea celor de la UTA în Liga 1 au avut loc 5 meciuri directe cu FCSB în campionat. Au fost 4 victorii ale bucureștenilor și o remiză

• FCSB a marcat în toate meciurile disputate cu UTA de la revenirea arădenilor în Liga 1: 5 în campionat și unul în Cupă

• 49 de goluri a înscris FCSB în acest sezon, al doilea atac al competiției

• UTA a încasat 38 de goluri în 28 de runde

• 190 de ocazii de gol și-a creat FCSB în acest sezon, lider detașat al ierarhiei. Poziția secundă e ocupată de Sepsi, cu 157 de oportunități, iar UTA are doar 105.

Pe Betano, pariul combinat X2 și peste 0.5 goluri FCSB este @1.38. 

PROIECT PIRAMIDA

Prieteni, acest pariu va fi folosit în cadrul mult îndrăgitului proiect PIRAMIDA pentru Treapta 2, mizând tot câștigul acumulat la Treapta 1! Aveți detalii complete despre obiectivele și treptele proiectului de tip challenge dacă dați click pe link, iar tot acolo veți înțelege și unde anume se postează toate pariurile!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Barcelona vs Valencia
Pronostic:
Barcelona câștigă minim o repriză
Cota
1.32
UTA Arad vs FCSB
Pronostic:
X2 & FCSB marchează
Cota
1.38
Cota finala: 1.82
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro