Ponturi Pariuri Fotbal UTA vs FCSB

Superbet

UTA - FCSB e duelul care închide ziua de duminică în SuperLigă, iar confruntarea de la Arad se anunță spectaculoasă atât datorită atmosferei din tribune, meciul este sold-out, cât și pentru că ambele echipe au nevoie ca de aer de victorie.

Desigur, în scopuri total diferite! UTA se concentrează pe evitarea retrogradării, în timp ce FCSB vrea să adauge maximum de puncte din ultimele 2 etape ale sezonului regular pentru a pleca dintr-o poziție cât mai bună în playoff.

cota2.ro

  • UTA e pe locul 15, loc retrogradabil direct, și vine după două eșecuri consecutive! Ultima a fost cu scandal, la Cluj, contra CFR-ului, 1-2, într-un meci influențat în mare măsură de arbitraj;
  • FCSB ocupă locul 3, cu 54 de puncte, și se poate apropia la doar 4 puncte de Farul, liderul din SuperLigă pierzând neașteptat la Cluj, cu U, 0-2.

Chiar dacă, per total, domină directele cu UTA, FCSB a avut probleme la ultimele două deplasări de la Arad. Ultimul joc direct s-a consumat în grupele Cupei României și s-a încheiat la egalitate, 2-2, după ce UTA a egalat în al 6-lea minut de prelungire, la ultima fază a meciului.

Nici la ultimul duel de campionat n-a fost mai cu noroc pentru FCSB la Arad. 1-1 în august 2021, la acea vreme cu FCSB care reușea egalarea în minutul 90.

  • UTA a pierdut ultimul joc disputat în fața propriilor fani: 0-1 cu Farul! De altfel, arădenii lui Laszlo Balint stau foarte slab la meciurile de acasă: 4 victorii, 4 remize și 6 înfrângeri, cu golaveraj negativ - 17-19;
  • FCSB e a doua cea mai bună echipă din deplasare în acest sezon, după CFR Cluj! Roș-albaștrii au 5 succese la rând pe teren străin, iar de afară au venit cu 9 victorii, 1 remiză și 4 eșecuri în 14 meciuri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
UTA vs FCSB
Pronostic:
FCSB peste 0,5 goluri & FCSB peste 3,5 șuturi pe poartă & FCSB peste 3,5 cornere
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro