Ponturi Pariuri Tenis Lloyd Harris vs Matteo Arnaldi

BETANO

Astăzi încep calificările pentru Indian Wells, turneu pe care îl voi acoperi în zilele următoare și cu care sperăm să obținem ceva profit. Mai jos aveți avancronica partidei Lloyd Harris vs Matteo Arnaldi, precum și pronosticul propus. 

Lloyd Harris este un jucător sud african de 27 ani, momentan pe locul 159 ATP. Valoarea sa este însă mult mai ridicată, Lloyd fiind un jucător care a cochetat mulți ani cu top 50, clasamentul actual fiind doar o consecință a faptului că a lipsit din circuit mai mult de 7 luni din cauza unei accidentări.  Harris este înalt și are un serviciu extrem de greu de returnat, trimite mulți ași și oferă destul de putine șanse de break adversarilor. De la revenire a jucat în circuitul Challenger unde a jucat 2 semifinale și o finală, iar la Australian Open l-a bătut pe Musetti în primul tur .

cota2.ro

Matteo Arnaldi este un tânăr italian de 22 de ani, clasat pe locul 111 ATP. El este un jucător modest care evoluează de regulă în competiții de nivel inferior, Challenger și ITF acolo unde are rezultate în general bune. Apare rar în tenisul mare, acolo unde este eliminat mai mereu din calificări ori din primele tururi. Vine aici după o prezență pe tabloul principal la Dubai, acolo unde a pierdut cu Machac în calificări câștigând doar un singur game, însă a primit statut de lucky looser și a pierdut cu Medvedev. Arnaldi este un jucător promițător, însă pare destul de firav din punct de vedere fizic, iar acest lucru îl pune în mare dificultate în meciurile cu jucători puternici.

Chiar dacă este de mulți ani în circuit, Lloyd Harris este încă tânăr și eu il văd cu șanse bune să revină în top. Pe hardul american s-a simțit mereu bine, obținând aici înainte de accidentare victorii cu Nadal, Khachanov ori Shapovalov. Arnaldi este un jucător de viitor, însă lipsit de experiență la acest nivel și nu cred că poate face serviciului lui Harris. Merg pe sud african.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lloyd Harris vs Matteo Arnaldi
Pronostic:
Lloyd Harris -2.5 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro