Ponturi Pariuri Tenis Christian Garin vs Filip Misolic

Superbet

Pentru astăzi avem avancronica partidei din turul secund al calificărilor Indian Wells intre Christian Garin și Filip Misolic. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul.

Zgurist tipic, fost număr 17 mondial și câștigator a 5 turnee ATP, Christian Garin este într-o perioadă mai puțin fastă a carierei și a ajuns până pe locul 97 ATP. Chilianul este slab pe hard acolo unde joacă rar, în ultimii 2 ani câștigând foarte putine meciuri pe această suprafață. Din 2019 și până acum a legat o singură dată mai mult de 2 victorii consecutive pe hard, într-un turneu Challenger din Noua Caledonie. In primul tur al calificărilor s-a chinuit cu un jucător de pe locul 785 ATP de care a trecut cu 7-5, 7-6.

cota2.ro

Filip Misolic este un jucător austriac de 21 ani, aflat pe locul 146 ATP . El este un jucător cu potențial, care în ultimii doi ani a fost una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor ITF și Challenger la care a participat A câștigat în perioada 2021 - 2022 numai puțin de 7 turnee ITF, iar recent are victorii cu Machac ori Zeppieri. In primul tur a trecut de experimentatul Sousa după un meci de 3 seturi.

Garin este favorit, fiind un jucător mult mai experimentat și de cu totul alt calibru. Forma sa este însă extrem de slabă, iar pe hard nu a impresionat niciodată. S-a chinuit recent cu jucători mult mai slabi decât Misolic și cred că ii va fi greu și astăzi. Cred că vom avea un meci mult mai echilibrat decât o arată cotele. Merg pe over 21.5 game-uri, pronostic realizabil în 2 seturi.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Christian Garin vs Filip Misolic
Pronostic:
Peste 21.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro