Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Borussia Dortmund

UNIBET

CHELSEA - BORUSSIA DORTMUND

De la ora 22:00, pe ”Stamford Bridge”, Chelsea primeste vizita celor de la Borussia Dortmund, intr-un meci din cadrul optimilor UEFA Champions League. In partida tur de pe ”Signal Iduna Park”, Borussia Dortmund s-a impus cu scorul de 1-0, gratie reusitei semnate de Karim Adeyemi in minutul 63 al partidei, dupa o cursa fantastica de peste 70 de metri. 

Chelsea vine dupa o victorie destul de chinuita cu Leeds, scor 1-0, asta dupa ce in luna februarie nu a reusit niciun succes. Londonezii au marcat doar de 5 ori in cele 12 meciuri jucate in acest an, iar acest lucru spune multe despre problemele din ofensiva lui Graham Potter. De partea cealalta, Borussia tocmai ce a invins-o pe Leipzig cu 2-1 in Bundesliga si are o serie impresionanta de 10 victorii consecutive. Chiar daca pornesc cu sansa a doua in acest meci, ”galben-negrii” sunt favoriti la calificare, in opinia bookmakerilor.

cota2.ro

Chelsea vs Borussia Dortmund - Top statistici si informatii despre echipe si jucatori:

  • Borussia Dortmund a marcat in 90% din ultimele 30 de meciuri oficiale;
  • Conform statisticilor din ultimele 30 de meciuri, Chelsea are, in medie, un procentaj al posesiei de 57.83%;
  • Borussia Dortmund are o medie de peste 110 atacuri per meci in acest sezon;
  • Borussia Dortmund isi creeaza, in medie, 14.50 ocazii de gol per meci;
  • Chelsea are in palmares doua trofee UEFA Champions League, cucerite in 2012 si in 2021. De partea cealalta, Borussia Dortmund a castigat trofeul o singura data, in 1997;
  • Borussia Dormund a pierdut ultimele cinci deplasari in UEFA Champions League contra echipelor din Anglia;
  • Chelsea a castigat 7 din ultimele 9 meciuri de pe teren propriu, in UEFA Champions League;
  • Jude Bellingham e cel mai bun marcator al lui Dortmund in acest sezon de UEFA Champions League, cu numai putin de 4 reusite.

Chelsea (3-4-3): Kepa; Chalobah, Koulibaly, Fofana; James, Kovacic, Fernandez, Chilwell; Sterling, Havertz, Felix

Borussia Dortmund (4-3-3): Meyer; Wolf, Sule, Schlotterbeck, Guerreiro; Ozcan, Can, Bellingham; Brandt, Haller, Reus

Ne asteapta o partida extrem de disputata si sunt ferm convins ca Chelsea va avea un retur foarte dificil deoarece Borussia e cea mai in forma echipa din Europa, conform rezultatelor din acest an. Reus a revenit in primul 11 si s-a facut simtit in partida cu Leipzig cand a reusit sa marcheze si si-a mai creat 4 ocazii de gol. Jucatorul ”galben-negrilor” e principalul executant de faze fixe, penalty-uri si incearca mereu poarta de la marginea careului de 11 metri. Ma astept ca acesta sa trimita un ”trasor” pe poarta aparata de Kepa. In echipa de start a germanilor va fi prezent si Emre Can, un jucator care joaca cu o determinare iesita din comun si care, de multe ori, intra la rupere, acesta fiind renumit si pentru numarul de cartonase stranse in fiecare sezon. Tinand cont ca e un meci cu o miza uriasa, ma astept ca centralul Makkelie sa-l avertizeze. Ambele formatii mizeaza pe loviturile de colt, in special Chelsea, iar acest aspect l-am vazut si in tur cand partida s-a incheiat cu numai putin de 15 astfel de faze fixe. Ma astept ca in aceasta seara se vedem din nou un astfel de deznodamant. Pontul meu pentru meciul Chelsea - Borussia Dortmund este ”Marco Reus are peste 0.5 suturi pe poarta + Emre Can primeste peste 0.5 cartonase + Peste 10.5 cornere”, la o cota de 14.00, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Chelsea vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Marco Reus are peste 0.5 suturi pe poarta + Emre Can primeste peste 0.5 cartonase + Peste 10.5 cornere
Cota
14.00
Cota finala: 14.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro