Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.59

BETANO

Astăzi începe Indian Wells, iar pe parcursul a aproape 2 săptămâni voi incerca să vă ofer cele mai bune avancronici însoțite de cele mai profitabile pronosticuri. Mai jos aveți un combo din primul tur în care eu am incredere destul de ridicată.  

Jiri Lehecka - Arthur Rinderknech 

cota2.ro

Jiri Lehecka este un jucător ceh de 21 ani, aflat pe locul 47 ATP. El este unul dintre tinerii promițători ai circuitului, la 20 ani intrând deja în top 100 ATP, cu rezultate destul de bune. În ultimii 2 ani a câștigat 3 turnee Challenger, iar aici vine intr-o formă foarte bună, reușind turneul vieții la Australian Open, acolo unde a ajuns până în sferturile de finală eliminând jucători de top precum Coric, Norrie sau Auger Aliassime. Deși nu este foarte puternic din punct de vedere fizic, el servește foarte bine plasat, oferind destul de puține șanse de break adversarilor.

Arthur Rinderknech este un jucător francez de 27 ani, aflat pe locul 72 ATP. El este un jucător de nivel mediu care a reușit abia în 2021 să intre în top 100 ATP, însă pare limitat la un anumit nivel. Obișnuit al turneelor Challenger și ITF, Rinderknech a reusit totuși în 2022 câteva performanțe notabile si la nivel ATP, finală la Adelaide 2, semifinale la Doha și victorii cu Khachanov ori Sinner. La 1.96 m, Arthur se bazează foarte mult pe serviciu, însă atunci când întâlnește jucători buni la retur are destul de multe probleme.

Lehecka a fost foarte bun în acest început de an, iar specialiștii îl văd destul de curând chiar în top 20. El dă dovadă de o maturitate mult superioară vârstei sale, iar cu victoriile din ultima perioadă pare că a căpătat încrederea necesară marii performanțe. De cealaltă parte, Rinderknech este intr-o perioadă slabă și mai degrabă a dezamăgit. A pierdut 3-0 la Australian Open în fața lui Watanuki, iar aici vine după o înfrângere în fața tânărului compatriot Van Assche. Merg pe o victorie a cehului si un turneu bun din partea acestuia.

Yibing Wu - Jaume Munar 

Fost lider mondial si campion la US Open la juniori, Yibing Wu vine aici după primul titlu ATP din cariera de seniori obținut la Dallas. El este un chinez aflat momentan pe locul 67 ATP care cu siguranță va progresa mult în următorii ani, fiind un talent incontestabil. Anul trecut Wu a jucat numai puțin de 5 finale Challenger, cucerind 4 trofee și având un procentaj extraordinar de 85% meciuri câștigate. A început anul cu o nouă finală Challenger, la Cleveland, când a pierdut contra lui Kovacevic în tie-brek-ul setului decisiv, însă la Australian Open a fost eliminat din primul tur de Moutet. Chiar dacă nu este foarte înalt, chinezul preferă hard-ul având lovituri rapide si foarte bine plasate. Are recent victorii pe hard cu Shapovalov, Mannarino sau Taylor Fritz, lucru care spune multe despre valoarea lui.

Jaume Munar este un jucător spaniol de 25 ani, clasat pe locul 58 ATP. El este un zgurist clasic evoluând în cea mai mare parte a carierei sale doar pe această suprafață, acolo unde are și cele mai bune performanțe. Munar este un excelent jucător de nivel inferior, ITF și Challenger, acolo unde are numai puțin de 8 turnee câștigate, dintre care 2 anul trecut , la Marbella și Perugia. Deși se află de ceva timp în lumina reflectoarelor, spaniolul nu a reușit până acum să intre în top 50, fiind plafonat în jurul acestei poziții. Munar vine aici după semifinala de la Santiago, însă tot pe zgură.

Se întâlnesc un jucător care evoluează aproape în exclusivitate pe zgură, impotriva unuia care este mult mai familiarizat cu hardul american acolo unde a crescut și s-a format ca jucător. Munar este slab pe hard, unde a pierdut ultimele 5 partide câștigând un singur set, în timp ce Yibing Wu are moralul la cote maxime după succesul de la Dallas. Merg pe o victorie ușoară a jucătorului chinez.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Yibing Wu vs Jaume Munar
Pronostic:
Yibing Wu -2.5 game-uri
Cota
1.65
Jiri Lehecka vs Arthur Rinderknech
Pronostic:
Jiri Lehecka -2.5 game-uri
Cota
1.57
Cota finala: 2.59
Profit: 14.31
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro