Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.21

Superbet

De 8 martie, de Ziua Femeii, Liga Campionilor vine cu două ”mărțișoare” veritabile: Bayern vs. PSG și Tottenham vs. AC Milan.

Ambele dueluri pornesc de la diferențe minime, după succesele la limită obținute de Bayern și Milan în prima manșă: 1-0.

cota2.ro

BAYERN - PSG (22:00) - În tur, la Paris, cu Mbappe doar în jumătate de meci și doar la jumătate din potențial, PSG a fost de nerecunoscut! Bayern Munchen a controlat în totalitate partida, a avut inițiativa, iar francezii pot fi mulțumiți că scorul a rămas atât de ”scurt”.

La retur nu mai e loc de pași greșiți, iar această finală din optimi ar trebui să fie mult mai spectaculoasă față de ceea ce am văzut în urmă cu două săptămâni, pe Parc des Princes.

  • 4 șuturi pe poartă a tras PSG în tur. Bayern a cadrat 7 din cele 17 șuturi!
  • 11 șuturi pe poartă a avut PSG la ultimul joc de campionat - victorie cu 4-2 în fața lui Nantes!
  • 4 șuturi pe poartă a trast Stuttgart la ultimul meci al lui Bayern dinaintea confruntării cu PSG (succes pentru Bayern, 2-1).
  • Mbappe și Messi sunt titulari, în vreme ce Neymar va fi out pentru tot sezonul, după accidentarea de la gleznă! Luca Hernandez, Neuer, Pavard și Mazraoui sunt oamenii care n-o pot ajuta pe Bayern în această seară;
  • Dacă meciurile de la Paris sunt echilibrate, ”directele” de la Munchen sunt mereu spectaculoase! În 2021, la ultima vizită a lui PSG pe terenul lui Bayern, francezii s-au impus cu 3-2. De altfel, ultimele 3 întâlniri din Germania au adus minimum 3 reușite.

TOTTENHAM - AC MILAN (22:00) - După ce a închis poarta în meciul tur, Ciprian Tătărușanu a primit ”cadou” scoaterea de pe lista de Liga Campionilor. Cum Maignan și-a revenit după accidentare, italienii au considerat să apeleze la alte opțiuni din lot pentru a se întări în vederea returului cu Tottenham, meci care pornește de la 1-0 pentru AC Milan.

Înaintea confruntării directe, ambele echipe sunt în scădere de turație! Tottenham are două înfrângeri la rând (0-1 cu Sheffield în Cupa Angliei și 0-1 cu Wolves, în Premier League), în timp ce Milan a cedat în deplasarea de la Fiorentina, scor 1-2.

  • Milan are probleme imense în deplasare în acest sezon: din ultimele 8 ieșiri, trupa lui Pioli a câștigat doar 2 meciuri!
  • Dacă o privimi pe Tottenham doar pe teren propriu, atunci lucrurile arată bine pentru trupa lui Conte, în special în ultima perioadă: 4 victorii în ultimele 5 meciuri! Doar înfrângerea cu Arsenal (0-2) a stricat o ”manita” perfectă pentru ultimele cinci dueluri din fața propriilor suporteri;
  • 9 șuturi pe poartă a avut Tottenham la ultimele confruntări de pe teren propriu (3 cu Chelsea și 6 cu West Ham - ambele victorii);
  • În tur, pe San Siro, Milan a prins poarta de 4 ori, în timp ce Tottenham a trimis 3 șuturi pe spațiul porții lui Tătărușanu;
  • Lloris, Bentancur, Dier, Sessegnon și Bissouma sunt în continuare accidentați și nu vor evolua pentru Tottenham, în timp ce Milan nu se va baza pe Tătărușanu, Ibrahimovici (ambii neincluși în lot), Florenzi, Calabria, Bennacer (toți accidentați).

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bayern vs PSG
Pronostic:
Peste 3,5 șuturi pe poartă PSG
Cota
1.38
Tottenham vs AC Milan
Pronostic:
Peste 4,5 șuturi pe poartă Tottenham
Cota
1.60
Cota finala: 2.21
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro