Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 6.10

Superbet

Sporting Lisabona și Arsenal Londra dispută astăzi, de la ora 19:45, manșa tur a optimii de finală din Europa League. Sporting a pierdut lupta cu marile rivale în competiția internă, doar locul 4, și a acceptat provocarea celor de la Benfica, calificată în stil mare în sferturile Ligii Campionilor. Formația pregătită de Rúben Amorim are motive de optimism. Întreg lotul este apt, au legat 4 victorii, iar în turul precedent din Europa League au făcut spectacol împotriva danezilor de la Midtjylland, 5-1 la general. 

Arsenal merge la două capete în acest sezon. E lider în Premier League, cu 5 puncte avans peste Manchester City, dar Mikel Arteta a transmis clar, inclusiv în conferința premergătoare deplasării la Lisabona, că va trimite o formulă apropiată de cea standard. „Tunarii” au câștigat grupa A din Europa League și au avut un tur liber.

cota2.ro

• 46 de goluri a înscris Sporting în cele 23 de etape din prima ligă portugheză. Lusitanii au o serie de 8 partide consecutive cu gol înscris

• Arsenal are al doilea cel mai bun atac din Premier League, 59 de goluri înscrise în 26 de etape

• Arsenal vine după un adevărat thriller în campionat. A întors de la 0-2 și a învins-o pe Bournemouth, scor 3-2

• 16.54 șuturi spre porțile adverse a expediat Arsenal în acest sezon de Premier League, cea mai ridicată medie din competiție

• Sporting are o medie asemănătoare în Portugalia, 15.74 șuturi expediate/partidă.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri este @1.55.

200 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet prin click AICI

Bayer Leverkusen - Ferencvaros, prima manșă a optimii de finală din Europa League, se joacă astăzi, de la ora 19:45. Bayer Leverkusen a avut un start teribil de sezon, dar odată cu instalarea lui Xabi Alonso pe bancă lucrurile s-au îmbunătățit. „Farmaciștii” au urcat în prima jumătate a clasamentului din Bundesliga, iar în turul precedent din Europa League au oferit două meciuri încântătoare împotriva lui AS Monaco, o victorie și un eșec cu același scor, 3-2. Dubla a fost decisă la loviturile de departajare. Bayer ar putea avea probleme în a controla mijlocul terenului astăzi. Andrich și Palacios, doi oameni importanți din compartimentul median, sunt suspendați. 

Ferencvaros, campioana Ungariei, a ajuns mai departe decât spera în această ediție a cupelor europene. Maghiarii au câștigat grupa H din Europa League, una foarte echilibrată, din care au mai făcut parte Monaco, Trabzonspor și Steaua Roșie Belgrad. În competiția internă situația e clară, 14 puncte avans față de formația de pe locul secund. Așadar, toată energia va fi canalizată aici.

• singurul meci direct disputat în Germania a vut loc în 2021, tot în Europa League, și a fost câștigat de Bayer cu scorul de 2-1

• ultimele 6 meciuri disputate de Bayer Leverkusen au fost GG

• 3.3 goluri este media în meciurile lui Bayer din acest sezon de Bundesliga

• Ferencvaros are de departe cea mai bună ofensivă din Ungaria, 46 de goluri marcate în 22 de runde. 

Pe Superbet, cota pentru peste 2.5 goluri în meci este @1.60. 

7 BONUSURI GRATIS FĂRĂ DEPUNERE & FĂRĂ RULAJ - Click AICI

Sahtior Donetsk și Feyenoord Rotterdam se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în turul optimii de finală din Europa League. În ciuda situației delicate din Ucraina, Sahtior continuă să fie o nucă tare în fotbalul european. A încheiat pe locul 3 grupa din Liga Campionilor din care au mai făcut parte Real Madrid, Leipzig și Celtic, iar în faza play-off-ului din Europa League a trecut de Rennes, o grupare aflată în vogă în Franța. Antrenorul Igor Jovicevic are în continuare un lot decent, cotat la aproape 80 de milioane de euro.

Feyenoord, finalista ediției trecute din Conference League, are o șansă nesperată în competiția internă. Conduce clasamentul din Eredivisie, 3 puncte peste rivala Ajax, așa că managerul Arne Slot trebuie să își dozeze inteligent resursele între cele două fronturi. Ultimul titlu de campioană datează din 2017.

• Sahtior și Feyenoord s-au înfruntat doar de două ori în istorie, în grupele Ligii Campionilor din sezonul 2017/2018. Ucrainenii au câștigat ambele partide, 2-1 și 3-1

• Sahtior a primit gol în toate cele 8 meciuri disputate în actuala ediție a cupelor europene

• 17 meciuri consecutive cu gol marcat are Feyenoord

• 54 de goluri a înscris Feyenoord în cele 24 de etape disputate din Eredivisie.

Pe Superbet, cota pentru interval goluri Feyenoord 1-3 este @1.33

35 de Lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe GetsBet AICI

Manchester United și Betis Sevilla se înfruntă de la ora 22:00, în prima manșă a optimii de finală din Europa League. Manchester United este una dintre favoritele la câștigarea Europa League, mai ales că „diavolii” cunosc deja gustul trofeului, unul pe care l-au ridicat și în 2017. Astăzi, Erik Ten Hag trebuie să șteargă amintirea umilinței din week-end, 0-7 împotriva lui Liverpool. Antrenorul olandez poate alinia o formulă apropiată de cea standard. Lipsesc Eriksen și Martial, iar Casemiro este cu semnul întrebării. Betis nu e prima formație din Spania pe care Manchester o înfruntă în actuala stagiune. În turul precedent, britanicii au trecut chiar de Barcelona, 2-2 pe Camp Nou și o victorie cu 2-1 acasă. 

Deși este o echipă aproape neschimbată față de sezonul trecut, condusă tot de Manuel Pellegrini, Betis prestează alt gen de fotbal. A devenit mai reactivă, a renunțat la posesia impresionantă din trecut, dar acest lucru nu o să le prindă bine pe „Old Trafford”, fiind imposibil să reziști în fața unei presiuni constante.

• Manchester United a câștigat 17 din ultimele 18 meciuri disputate pe teren propriu, în toate competițiile

• Manchester United are unul dintre cei mai în formă fotbaliști din Europa. Marcus Rashford a marcat 17 goluri în ultimele 22 de apariții

• 5.33 este media cornerelor obținute de Manchester United în meciurile disputate pe teren propriu în acest sezon

• 759.20 milioane de euro valorează lotul lui Manchester United. Cel al lui Betis este cotat la 262.50 milioane.

Pe Superbet, cota pentru SuperPariul Manchester United câștigă și Manchester United va avea cele mai multe cornere este @1.85.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sporting vs Arsenal
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.55
Leverkusen vs Ferencvaros
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.60
Șahtior vs Feyenoord
Pronostic:
Feyenoord marchează 1-3 goluri
Cota
1.33
Man. United vs Betis
Pronostic:
Man. United câștigă & va avea cele mai multe cornere
Cota
1.85
Cota finala: 6.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro