Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.31

BETANO

Am început bine Indian Wells și vreau să continuăm pe aceeași linie cu un nou combo în care am incredere destul de ridicată. Mai jos aveți avancronicile celor două partide propuse precum și pronosticurile aferente. 

Tatjana Maria - Jasmine Paolini 

cota2.ro

Ajunsă la 35 ani, Tatjana Maria a ajuns aproape de finalul carierei, una destul de bună în care a cochetat cu prima sută mondială, obținând și 6 titluri WTA, 2 la simplu și 4 la dublu. Ea a jucat destul de puțin în ultimii ani fiind însărcinată, iar apoi măcinată de accidentări, însă anul trecut a fost surprinzător pentru mulți, cel mai bun din carieră pentru nemțoaică, cu titlul de la Bogota și mai ales semifinala de la Wimbledon, acolo unde a trecut printre altele de Sorana Cârstea , Sakkari, Ostapenko ori Niemeier. Tatjana preferă suprafețele rapide, fiind o jucătoare destul de înaltă, care lovește puternic, însă face si multe greșeli. A început anul cu titlu la Challenger-ul de la Pune unde a întâlnit însă adversare slab cotate.

Jasmine Paolini este o jucătoare de 27 ani din Italia, momentan pe locul 63 WTA. Ea este o jucătoare scundă care preferă zgura, acolo unde a reusit cele mai bune performanțe ale carierei. Paolini joacă mult pe greșeala adversarei, fiind bună pe schimburile lungi acolo unde este ajutată de deplasarea sa foarte bună în teren. În ultimii 2 ani a progresat foarte mult si pe hard, are titlu ITF pe suprafață rapidă, la Les Franqueses del Valles, finală la WTA Cluj Napoca tot pe hard, iar anul acesta a ajuns în sferturi la Lyon. Are câteva victorii de excepție pe suprafețe rapide precum cea cu Sabalenka de la Indian Wells anul trecut ori cu Kostyuk la Cluj Napoca.

Chiar dacă este scundă, Paolini a progresat mult la serviciu în ultimul an și sunt rare partidele in care nu reușește cel puțin 1 as. De la începutul anului 2023, a disputat 10 partide, iar în 9 dintre ele a reusit cel putin un serviciu direct câștigător, indiferent de suprafață ori adversară. Peste Tatjana Maria au trecut anii și nu mai este atât de mobilă și cred că poate fi surprinsă. Cota pentru Paolini peste 0.5 ași mi se pare un value bet. 

Katerina Siniakova - Jule Niemeier  

Katerina Siniakova este o sportivă din Cehia de 26 ani, clasată pe locul 45 WTA. Ea a fost și mai sus în clasament, însă în ultimii ani s-a axat pe proba de dublu, acolo unde alături de compatrioata Krejcikova formează cea mai bună echipă din lume, proaspăt câștigătoare la US Open și Australian Open. Chiar și așa, Siniakova rămâne o jucătoare bună și la simplu, în special pe hard unde își pune în valoare loviturile puternice. Anul trecut are titlu la Portoroz, are titlu la turneul ITF de la Grodzisk, Polonia, dar și alte victorii contra Emei Răducanu, Begu, Linette ori Rybakina. Anul acesta are semifinală la Merida, unde a pierdut greu cu Giorgi și a jucat în general bine. 

Jule Niemeier este o sportivă din Germania de 23 ani, momentan pe locul 72 WTA. Ea este o jucătoare puternică, masivă, care intr-o zi bună poate obține rezultate mari, însă are si foarte multe perioade de black-out în care este de nerecunoscut. Niemeier vine după un an bun în care a cucerit primul titlu WTA al carierei, la Makarska, dar mai ales a impresionat la Wimbledon și US Open, unde a ajuns în sferturi, respectiv optimi de finală. Forma ei este însă foarte slabă, iar începând cu luna decembrie a înregistrat 8 înfrângeri în 10 partide disputate, desi a întâlnit multe adversare accesibile. Aici vine după o prestație dezastruoasă la Monterrey unde a pierdut 1-6, 0-6 in fața împotriva Carolinei Dolehide, jucătoare aflată pe locul 167 WTA.

Cele două jucătoare au un stil de joc asemănător, însă la momentul actual Siniakova mi se pare superioară și o văd mare favorită. Cehoaica are un joc mai variat și o poate pune în dificultate pe Niemeier, care este destul de imobilă din cauza gabaritului său. De asemenea, Jule a părut extrem de nervoasă în ultima perioadă, având un număr foarte mare de duble greșeli și greșeli neforțate, dând de multe ori senzația că nu mai are răbdare în schimburile lungi . Merg pe victorie Siniakova.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Tatjana Maria vs Jasmine Paolini
Pronostic:
Jasmine Paolini - peste 0.5 ași
Cota
1.65
Katerina Siniakova vs Jule Niemeier
Pronostic:
Victorie Siniakova
Cota
1.40
Cota finala: 2.31
Profit: 10.48
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro