Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.18

Superbet

Ne-am răcorit cu meciuri din Liga Campionilor în zilele clasice de marți și miercuri, iar acum schimbăm registrul și mergem în zonele de Europa League și Conference League.

Așadar, pentru ziua de joi rămânem în zona de meciuri europene, că tot avem săptămâna asta aglomerată, și alegem trei confruntări care, puse pe același bilet, ne pot tripla investiția.

cota2.ro

ANDERLECHT - VILLARREAL (19:45) - Prima confruntare directă dintre cele două echipe vine în optimile din Conference League! Belgienii au depășit-o, oarecum surprinzător, pe Ludogoreț, în timp ce ibericii n-au avut de jucat și playoff, asta pentru că și-au câștigat grupa din Conference, iar locul 1 sare direct în optimi.

  • Înaintea duelului de la Bruxelles, cele două grupări sunt în stări de spirit diferite. Gazdele de la Anderlecht au jucat două etape în campionat, dar n-au găsit drumul spre succes: 2-2 cu Standard Liege, pe teren propriu, și 0-1 în deplasarea de la Gent. Anderlecht are un sezon modest în competiția internă, doar locul 10 după 28 de runde, și riscă să rateze prezența în cupele europene în sezonul viitor.
  • Dincolo, Villarreal a câștigat ultimele 2 dueluri din campionat: 2-1 cu Getafe și 2-0 cu Almeria. Asta după ce ”submarinul” luase apă, cu trei înfrângeri în 3 etape consecutive.

SEVILLA - FENERBAHCE (22:00) - Ne mutăm în zona de Europa League și mergem la Sevilla, acolo unde gazdele primesc vizita lui Fenerbahce. În acest sezon, Sevilla este absolut la pământ, iar Sampaoli pare depășit complet de situație. După 1-6 cu Atletico Madrid, Sevilla, obișnuită cu câștigarea de competiții europene, a ajuns până pe locul 17, primul deasupra liniei, dar la egalitate cu Almeria, echipă aflată pe locul 18, retrogradabil, și la doar două puncte peste Valencia, grupare aflată pe locul 19.

Fenerbahce e pe alt moral și vine în Spania după o serie lungă de meciuri excelente. În Turcia, Fener e în luptă de titlu cu Galatasaray, dar are un decalaj de 6 puncte față de trupa Cim-Bom.

  • 58 de goluri a înscris Fenerbahce în 23 de meciuri din campionat;
  • 39 de goluri a încasat Sevilla în 24 de meciuri, perioadă în care a punctat de doar 27 de ori.

ȘAHTIOR - FEYENOORD (22:00) - La Varșovia, acolo unde își joacă Șahtior meciurile din cupele europene, se anunță unul dintre cele mai spectaculoase dueluri din această fază a Europa League. Ucrainenii primesc vizita lui Feyenoord, echipă aflată într-o formă fantastică în 2023.

13 meciuri oficiale a avut Feyenoord în toate competițiile în 2023 și n-a pierdut niciodată! Bonus, olandezii au 5 victorii consecutive, în care au produs 10 goluri și au scos mingea din poartă de doar 4 ori.

Înainte de meciul din Europa, Șahtior a mai produs o demonstrație de forță în competiția internă. Fosta câștigătoare de Cupa UEFA, Șahtior a zdrobit-o pe Metalist, scor 7-0. Cu o etapă înainte, ”minerii” o pedepsiseră și pe Minaj, scor 4-1.

Până să ajungă la Feyenoord, Șahtior a fost nevoită să treacă de Rennes, într-o dublă care a avut nevoie de prelungiri și penalty-uri pentru a-și stabili învingătoarea.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Șahtior vs Feyenoord
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.47
Sevilla vs Fenerbahce
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.60
Anderlecht vs Villarreal
Pronostic:
2 sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.35
Cota finala: 3.18
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro