Ponturi Pariuri Tenis Maxime Cressy vs Alejandro Tabilo

BETFAIR EXCHANGE

Am găsit un alt pronostic foarte bun de la Indian Wells pentru meciul dintre Maxime Cressy și Alejandro Tabilo. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Maxime Cressy este un jucător american de 25 ani, aflat pe locul 37 ATP. El vine după un turneu bun la Montpellier unde a ajuns până în finală, pierdută foarte greu contra lui Sinner, iar apoi i-a luat set lui Auger Aliassime la Dubai. Cressy este in opinia mea cel mai spectaculos jucător din circuit, unul dintre singurii care încă joacă serviciu-vole si un jucător all in pentru care nu există vreo diferență între primul și al doilea serviciu. De la începutul anului, Cressy a servit 237 ași în 13 meciuri, o medie absolut incredibilă. Americanul joacă foarte bine pe suprafețele rapide, acolo unde a jucat 3 finale ATP în ultimul an și a câștigat singurul titlu al carierei la Newport.

cota2.ro

Alejandro Tabilo este un sportiv chilian de 25 ani intrat de curând în lumea "bună" a tenisului. El a intrat în premieră în 2022 in top 100 ATP grație rezultatelor din începutul anului trecut când a ajuns în semifinale la Santiago de Chile și în finală la Cordoba. Alejandro joacă mai mult în turnee mici, de nivel Challenger, acolo unde are în general rezultate bune, având și 4 titluri în carieră, ultimul în 2021, dar și multe finale, ultima la Santiago Challenger când a pierdut cu Dellien. Marea problemă a lui o reprezintă însă inconstanța, având fluctuații mari chiar și în timpul partidelor. Tabilo este un zgurist, care joacă destul de rar pe hard, însă a progresat mult si pe aceasta suprafață. Aici este deja la a 4-a partidă, a trecut în calificări de O Connell și Zvajda, iar în turul 1 de Marterer.

Cressy l-a învins de 2 ori pe Tabilo fără prea mari probleme, atât pe hard cât și pe zgură si il văd mare favorit și acum . Suprafața rapidă de la Indian Wells ii da posibilitatea sa isi puna in valoare principala sa armă, serviciul, si nu il vad pe Tabilo cu prea multe șanse la retur. Cressy joacă în fața propriilor suporteri, are experiență net superioară pe hard, iar cota pentru victoria lui la minim 3 game-uri diferență este foarte bună.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Maxime Cressy vs Alejandro Tabilo
Pronostic:
Maxime Cressy -2.5 game-uri
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro