Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Thanasi Kokkinakis

Superbet

Am găsit un pronostic cu șanse bune de reușită în turul secund la Indian Wells, acolo unde avem meciul dintre Carlos Alcaraz și Thanasi Kokkinakis. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

Carlos Alcaraz joacă prima partidă pe hard din acest an și are un adversar extrem de incomod. Spaniolul este cel mai tânăr lider mondial din istorie, un fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. La doar 19 ani, Carlos are deja 7 turnee câștigate, la Umag, Rio de Janeiro, Miami, Barcelona, Madrid, Buenos Aires și mai ales US Open si vine două un an în care a suferit doar 12 înfrângeri din 65 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 8 finale. Carlos este bun pe toate suprafețele, însă a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi. El a ratat Australian Open din cauza unei accidentări absurde suferite la antrenament, însă în acest an are un bilanț 8-1.

cota2.ro

Thanasi Kokkinakis se simte foarte bine în acest început de an și a intrat din nou intre primii 100 jucători din circuit. Valoarea sa este însă net superioară acestei poziții el fiind capabil să învingă absolut orice jucător într-o zi bună. În 2023 a câștigat 14 din cele 18 partide disputate , are titlu la Challenger-ul de la Manama si victorii cu Cressy, Rublev, Kecmanovic ori Fognini. El este un jucător puternic care își axează întregul joc pe serviciu, principala sa armă pe suprafețele rapide. Servește mulți ași, însă face foarte multe greșeli neforțate, fiind un jucător cu un joc extrem de dezordonat. Aici vine din calificări, iar în primul tur a trecut de Holt. 

Carlos Alcaraz este cu siguranță favorit, însă nu va avea un meci ușor cu Kokkinakis. Australianul este pe un puternic trend ascendent, iar pe suprafața rapidă de la Indian Wells ii poate pune mari probleme lui Alcaraz. "Kokki" trebuie sa scurteze cât mai mult posibil punctele pentru a avea șanse și cred că va risca mult la serviciu. Recent are 9 ași cu Holt, 11 cu Sugita, 20 cu Coric sau 16 cu Halys, asta dacă excludem Australian Open unde a impresionat la acest capitol. Alcaraz nu pare la capacitate maximă și poate fi depășit.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Carlos Alcaraz vs Thanasi Kokkinakis
Pronostic:
Kokkinakis - peste 6.5 ași
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro