Ponturi Pariuri Tenis Karen Khachanov vs Alejandro Davidoch Fokina

Fortuna

Continuăm pronosticurile de la Indian Wells cu avancronica partidei dintre Karen Khachanov și Alejandro Davidoch Fokina. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Karen Khachanov este un sportiv rus de 26 ani, clasat pe locul 20 ATP. El a fost și mai sus în clasament, pe locul 8, însă în ultimii ani cariera sa a stagnat, fiind unul dintre jucătorii buni ai circuitului dar fără mari performanțe. Karen are 4 titluri la nivel ATP, toate pe hard, ultimul în 2018, însă cea mai mare performanță a carierei este fără discuții medalia olimpică de argint câștigată la Tokyo. În 2022 are semifinale la Doha și Belgrad, însă cel mai bun joc l-a prestat fără îndoială la US Open când a pierdut tot semifinale contra lui Ruud. A început anul cu semifinală la Australian Open, acolo unde i-a bătut pe Tiafoe sau Korda si i-a luat set lui Tsitsipas.Este solid la serviciu, are o deplasare bună în teren, însă uneori greșește extrem de mult în momente cheie, având destule probleme în condiții de presiune . În primul tur a trecut fără probleme de Otte.

cota2.ro

Alejandro Davidovich Fokina este numărul 31 ATP, jucător care și-a axat cariera sa de până acum pe zgură. Pe această suprafață Alejandro a obținut și cele mai bune rezultate din carieră, sferturi de finală la Roland Garros sau finală la Mastersul de la Monte Carlo și victorii cu jucători de top precum Djokovic, Casper Ruud, Norrie, Dimitrov ori Berrettini. Alejandro nu are un serviciu de invidiat, însă este bun la retur, fiind genul de jucător implicat în multe schimburi lungi. Pe hard rezultatele sale sunt ceva lmai modeste, însă cu toate astea a ajuns în optimi la US Open unde a pierdut greu cu Berrettini în decisiv, iar la Australian Open a pierdut cu Tommy Paul în turul secund. Anul acesta are rezultate medii, i-a bătut pe Nakashima și Yibing Wu, jucători buni pe hard, însă a pierdut cu Halys sau Bautista Agut.

Mă aștept la un meci echilibrat asa cum anticipează si bookmakerii, însă având în vedere condițiile de la Indian Wells il văd pe Khachanov favorit. Deși este inconstant, Karen se mobilizează foarte bine în turneele importante și ajunge des în fazele finale. El are multe victorii în grand slam-uri si victorii cu toți jucătorii de top din circuit. Merg pe victorie Khachanov.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Karen Khachanov vs Alejandro Davidoch Fokina
Pronostic:
Karen Khachanov-2.5 game-uri
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro