Ponturi Pariuri Tenis Elena Rybakina vs Paula Badosa

BETFAIR EXCHANGE

Venim cu un pronostic de pe tabloul feminin, acolo unde avem un meci tare între Elena Rybakina și Paula Badosa. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus.

Elena Rybakina este o sportivă de 23 ani născută la Moscova, ce reprezintă însă Kazakhstan, clasată momentan pe locul 10 WTA. La 1.84 m înălțime, Rybakina este una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit, loviturile ei atingând uneori viteze văzute în circuitul masculin. Anul 2022 a fost de vis pentru ea, câștigând cel mai important turneu din carieră, Wimbledon și ajungând în fazele finale la majoritatea turneelor la care a participat. A început bine și 2023, reușind să joace finala la Australian Open, după ce a bătut-o fără drept pe apel pe liderul mondial, Iga Swiatek. A pierdut în turul secund la Abu Dhabi, iar la Doha nu a participat părând însă că are nevoie de o pauză după A.O. La Dubai s-a retras înaintea meciului cu Gauff, preferând să fie la capacitate maximă, aici la Indian Wells. În turul precedent a învins-o pe Kenin după 2 tie-break-uri.

cota2.ro

Paula Badosa este o sportivă de 25 ani din Spania, momentan pe locul 22 WTA. Ea a fost și mai sus în clasament, până pe locul 2, însă rezultatele din ultima parte a anului trecut au lăsat de dorit. Chiar și așa a câștigat în 2022 titlu la Sydney, iar în 2021 s-a impus aici la Indian Wells și Belgrad. Anul acesta l-a început bine cu victorii concludente contra lui Kontaveit, Kanepi și Haddad Maia la Adelaide 2, însă apoi a acuzat probleme fizice care au făcut-o să rateze Australian Open. În primul tur aici a bătut-o pe Parrizaz Diaz.

Elena Rybakina este la acest moment una dintre cele mai bune jucătoare din circuit și o văd chiar printre favoritele la trofeu aici. Ea se mobilizează foarte bine în turneele importante, având un psihic extrem de puternic, fiind foarte rare momentele în care se enervează. De cealaltă parte, pe Badosa pare că a afectat-o mediatizarea excesivă din ultimul an, rezultatele ei fiind mai slabe. Chiar dacă jucătoarea din Spania conduce cu 4-1 la întâlnirile directe, de data aceasta merg pe Rybakina.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Elena Rybakina vs Paula Badosa
Pronostic:
Elena Rybakina-2.5 game-uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 6.75
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro