Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs RB Leipzig

Superbet

Manchester City și RB Leipzig dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa decisivă a optimii de finală din Liga Campionilor. Manchester City, eterna favorită la câștigarea Ligii Campionilor, duce o luptă pe două fronturi în acest final de sezon. Ocupă poziția secundă în Premier League, la 5 puncte în spatele lui Arsenal, iar în Champions League a scos o remiză în manșa tur contra lui Leipzig, scor 1-1. Programul e încărcat, dar Pep Guardiola e norocos. Are la dispoziție întreg lotul, niciun accidentat și niciun suspendat. O veste bună o reprezintă și moralul ridicat al lui Erling Haaland. După un start ezitant de an 2023, norvegianul și-a revenit. În ultimele 3 apariții a marcat 2 goluri și a oferit o pasă decisivă. 

Sezonul celor de la RB Leipzig este ca un yoyo, plin de suișuri și coborâșuri. Venirea managerului Marco Rose a adus calificarea în primăvara europeană și a urcat echipa până pe podiumul din Bundesliga. Există în continuare perioade de cădere, provocate și de problemele de lot, unul net inferior cel al lui City. Rose are și astăzi câțiva absenți importanți, în frunte cu portarul Gulacsi și cu golgeterul Nkunku. 

cota2.ro

Cele mai interesante informații înaintea returului dintre Manchester City și RB Leipzig: 

• Manchester City a mai primit o dată vizita lui Leipzig, tot în Liga Campionilor, în septembrie 2021. Trupa lui Pep Guardiola se impunea atunci cu un categoric 6-3

• Manchester City a câștigat ultimele 6 meciuri disputate pe teren propriu

• 63.9% este posesia medie a lui Manchester City în acest sezon al Ligii Campionilor. Conduce această ierarhie

• 121 de ocazii de gol și-a creat Manchester City în acest sezon al Ligii Campionilor. RB Leipzig, doar 82 de oporunități

• 42 de lovituri de la colțul terenului a obținut Manchester City în actuala stagiune. RBLeipzig a beneficiat de 32 

• Erling Haaland, starul lui Manchester City, a marcat 34 de goluri în cele 35 de apariții stagionale. În Champions League are 5 reușite în 5 partide.

Cota pentru pariul victorie Manchester City & gol în ambele reprize este @2.00.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester City vs RB Leipzig
Pronostic:
1 & gol în ambele reprize
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro