Ponturi Pariuri Tenis Andrey Rublev vs Cameron Norrie

BETFAIR EXCHANGE

Avem astăzi avancronica meciului dintre Rublev și Norrie, doi dintre jucătorii de top din circuitul masculin. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Andrey Rublev este un jucător rus de 24 ani, clasat pe locul 7 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Anul 2022 a fost bun, a câștigat 4 turnee, la Dubai, Marseille, Belgrad și Gijon, și a ajuns în semifinale la Indian Wells, Rotterdam, Washington, Astana și Turneul Campionilor Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. Începutul anului este clar sub așteptări pentru el, cu eliminări premature la Adelaide, Rotterdam și Doha, iar la Australian Open a pierdut în fața lui Djokovic în sferturi. Aici vine după finala de la Indian Wells, unde a pierdut în finală cu Medvedev.

cota2.ro

În vârstă de 26 de ani, britanicul Cameron Norrie se află în cea mai bună perioadă a carierei sale și a progresat enorm în ultimul an, reușind să câștige 5 titluri și să joace alte 7 finale în decursul unui singur an calendaristic. Norrie este bun pe toate suprafețele, servește destul de puternic și vine de asemenea mult la fileu, fiind un jucător căruia îi plac schimburile lungi. Anul trecut are semifinale la Wimbledon și sferturi la US Open și a obținut victorii cu toți jucătorii de top din circuit, performanțe care spun multe despre nivelul său. A început anul cu 3 finale, la Auckland a pierdut cu Gasquet, la Buenos Aires contra lui Alcaraz, însă după doar o săptămână si-a luat revanșa împotriva acestuia în finala de la Rio de Janeiro. Are doar 3 înfrângeri în 21 partide disputat în acest an. În primele tururi aici i-a învins pe Wu Tung Lin si Taro Daniel, revenind de la 0-1 la seturi in turul secund.

Se întâlnesc doi dintre jucătorii de top ai momentului și mă astept la un meci pe cinste. Cei doi s-au întâlnit ultima dată în toamnă la US Open, pe o suprafață asemănătoare celei de la Indian Wells, iar Rublev s-a impus cu 3-0 la seturi. Il văd favorit pe rus și astăzi, el fiind mai bun pe hardul lent din california. Rublev a jucat foarte bine cu Lehecka și Humbert și îl poate domina si pe Norrie. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Andrey Rublev vs Cameron Norrie
Pronostic:
Andrey Rublev-2.5 game-uri
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro