Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Liverpool

BETANO

După ce am văzut 7 goluri în tur la Liverpool - Real Madrid (2-5), săptămâna asta am prins alt meci cu șapte goluri în optimile Ligii Campionilor. Manchester City a pulverizat-o pe Leipzig, 7-0, iar noi am prins o cotă care ne-a triplat miza.

Miercuri se joacă, teoretic, două meciuri care și-au decis calificatele încă din tur. Napoli e la adăpostul unui avantaj relaxant înaintea returului cu Frankfurt, în timp ce același lucru îl putem spune și despre Real Madrid.

cota2.ro

Totuși, cum Real - Liverpool rămâne un cap de afiș solid pentru un meci de Liga Campionilor, am combinat două pariuri într-un BetBuilder de la Betano.

  • După ce a făcut instrucție cu Liverpool chiar pe Anfield, pentru Real Madrid lucrurile n-au mai mers deloc bine. Au urmat patru meciuri și abia la ultimul madrilenii au izbutit să și câștige: 1-1 cu Atletico Madrid, 0-1 înfrângere în Cupă cu Barcelona, 0-0 cu Betis și, în sfârșit, un 3-1 cu Espanyol;
  • În degringoladă după șocul cu Real, Liverpool s-a resimțit și cu Crystal Palace, 0-0, dar a turat motoarele cu Wolves, 2-0. Piesa de rezistență și meciul care încurajează trupa lui Klopp înaintea returului de pe Bernabeu îl reprezintă derby-ul cu Manchester United. ”Cormoranii” s-au impus cu 7-0, asta că tot avem multe meciuri cu 7 goluri, și probabil vor încerca să reproducă o parte din acea reprezentație și în returul cu Real. Doar că înaintea plecării la Madrid, Liverpool a fost ”liniștită” de Bournemouth, înfrângere cu 1-0;

Pentru a încerca să înțelegem scenariul din această seară, trebuie să ne așteptăm la clasica precauție a lui Real Madrid, în special cu meciuri în care are avans, și la un start lansat al lui Liverpool. Cel mai probabil, suspansul va ține în prima jumătate a primei reprize. Un gol înscris de fosta campioană din Premier League ar redeschide soarta calificării.

Pentru că Liverpool e obligată să anuleze un deficit de 3 goluri, e clar că oaspeții se vor arunca în atac, iar Real va avea șansele ei, probabil deloc puține, în zona de contraatac. Miza pe goluri pare ceva clasic în această situație, dar vom asezona pariul nostru și cu o atenție sporită pe șuturile cadrate ale lui Liverpool:

  • 4 șuturi pe poartă a avut Liverpool în meciul tur;
  • 6 șuturi pe poartă a avut Liverpool în deplasarea de la Bournemouth;
  • 8 șuturi pe spațiul porții a avut Liverpool cu United (7 au scuturat plasa);
  • 4 șuturi pe poartă a avut Liverpool la penultima deplasare, 0-0 cu Palace:
  • 7 șuturi pe poartă a avut Liverpool pe terenul lui Newcastle;
  • 4 șuturi pe poartă a expediat Liverpool în deplasarea cu Wolves.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Madrid vs Liverpool
Pronostic:
Peste 2,5 goluri & Liverpool peste 4,5 șuturi pe poartă
Cota
2.40
Cota finala: 2.40
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro