Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.98

Superbet

Hull City și Burnley se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 37 din Championship. Hull City nu traversează cele mai fericite momente din istorie. În urmă cu două sezoane a obținut promovarea în Championship, iar anul trecut s-a salvat in-extremis de la retrogradare, clasare doar pe locul 19. Poziția din clasament e dezonorantă și în acest moment, doar locul 15, cu 46 de puncte obținute în 36 de runde. Tânărul manager Liam Rosenior are mari probleme de lot, o listă cu 7 accidentați, lucru confirmat în conferința de presă premergătoare. 

Retrogradată sezonul trecut din Premier League, Burnley a reușit să păstreze mulți dintre jucătorii importanți. Pe bancă au apelat la o soluție aparent riscantă, Vincent Kompany. Fostul căpitan al lui City, discipol al lui Pep Guardiola, a transformat echipa într-o mașinărie de fotbal. Burnley e ca și promovată! Are 80 de puncte, 16 avans față de principala urmăritoare, Middlesbrough. În întreg sezonul, oaspeții de astăzi au pierdut doar două partide!

cota2.ro

• Burnley are de departe cel mai bun atac din Championship, 71 de goluri înscrise

• Burnley are și cea mai bună apărare, doar 28 de goluri încasate în 36 de partide

• Hull are golaveraj negativ, 41 de goluri marcate și 49 încasate

• 238 de ocazii de gol și-a creat Burnley în acest sezon, liderul ierarhiei din Championship. Hull are doar 149 de oportunități

• 213 cornere a obținut Burnley în acest sezon. Hull City, doar 171 de lovituri de la colțul terenului

• 63.7% este posesia media a lui Burnley în acest campionat. Hull are o posesie de 50.2%.

Pe Superbet, cota pentru Egal - Pariul se rambursează (DNB) Burnley este @1.35.

200 de rotiri GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet prin click AICI

Napoli și Eintracht Frankfurt se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în manșa retur a optimii de finală din Liga Campionilor. 

Napoli a rezolvat deja lupta din Serie A și va cuceri al treilea titlu din istorie. Cu 12 etape rămase de disputat, trupa lui Luciano Spalletti are 18 puncte avans față de urmăritoarea Inter. Echipa are un parcurs fenomenal și în Liga Campionilor. S-a distrat într-o grupă din care au mai făcut parte Liverpool, Ajax și Rangers, iar Khvicha Kvaratskhelia și Victor Osimhen au făcut spectacol și în turul cu Frankfurt, o victorie lejeră, 2-0. Întreg lotul este apt pentru disputa de astăzi, atmosfera se anunță senzațională, toate ingredientele pentru o nouă victorie a lui Napoli. 

Eintracht Frankfurt și-a depășit condiția câștigând trofeul Europa League sezonul trecut. A depășit așteptările și ajungând acum în optimile Ligii, dar lotul are totuși limite. Echipa traverează un moment prost, 4 meciuri consecutive fără victorie. A căzut pe locul 6 în Bundesliga, iar managerul Oliver Glasner are probleme serioase de efectiv. Cel mai important absent este chiar golgeterul Kolo Muani, suspendat după eliminarea din manșa tur. 

• Napoli a dominat autoritar pe Frankfurt în manșa tur: 67% posesie, 17-5 ocazii de gol, 10-1 șuturi pe poartă, 9-4 cornere

• Napoli a câștigat toate cele 3 meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon al Ligii: 4-1 cu Liverpool, 4-2 cu Ajax și 3-0 cu Rangers

• Eintracht are o serie de 6 deplasări fără victorie

• Victor Osimhen a marcat 21 de goluri și a oferit 5 pase decisive în cele 27 de apariții stagionale. E completat de Khvicha Kvaratskhelia, cu 13 goluri și 15 assisturi în 28 de meciuri

• 54 de șuturi pe spațiul porților adverse a expediat Napoli în acest sezon al Ligii. Doar Bayern și City îi sunt superioare, dar cele două au câte un meci în plus disputat. Eintracht e printre codașe la acest aspect, doar 26 de execuții cadrate.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Napoli este @1.47. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hull City vs Burnley
Pronostic:
Burnley DNB
Cota
1.35
Napoli vs Frankfurt
Pronostic:
1
Cota
1.47
Cota finala: 1.98
Profit: 4.90
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro