Ponturi Pariuri Fotbal Blackburn vs Reading

BETANO

Blackburn primește vizita lui Reading, astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 37 din Championship. Blackburn caută revenirea în Premier League după o pauză de mai bine de un deceniu. La startul acestei stagiuni au decis să se despartă de antrenorul Tony Mowbray, cel care a readus echipa în Championship. Au mers pe mâna lui Jon Dahl Tomasson, fostul mare atacant al lui AC Milan. Rezultatele sunt cele dorite. Gazdele de astăzi sunt pe locul 6, unul de play-off. O eventuală victorie astăzi i-ar duce la 61 de puncte, până pe poziția a 4-a. Managerul danez se confruntă cu ceva probleme de efectiv, dar principalii doi marcatori, Brereton Diaz (11 goluri) și Gallagher (7 goluri), sunt apți și în formă.

Reading are unul dintre cele mai bătrâne loturi din Championship, o medie de vârstă de 27.1 ani. Experiența nu i-a ajutat pe elevii lui Paul Ince până în acest punct al sezonului. Oaspeții de astăzi traversează o formă teribilă, 3 înfrângeri consecutive, și au căzut până pe locul 16, cu 44 de puncte. N-ar trebui să aibă emoții în privința retrogradării, dar au ratat orice șansă de a participa în play-off. Clubul a încercat o mutare spectaculoasă pe piața transferurilor, l-a reactivat pe Andy Carroll, dar fostul vârf al lui Liverpool e departe de perioada de glorie. A marcat doar 6 goluri în 24 de apariții. 

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Blackburn - Reading:

• Blackburn a câștigat ultimul meci disputat pe teren propriu contra lui Reading, scor 2-0

• Blackburn e neînvinsă pe teren propriu în anul 2023

• Blackburn nu a primit gol în 5 dintre cele 6 meciuri jucate acasă anul acesta

• 41 de goluri a încasat Blackburn în actuala stagiune. Reading a primit 55

• Reading este penultima în clasamentul meciurilor jucate pe teren străin în Championship, doar 11 puncte strânse în 18 partide

• 152 de ocazii de gol și-a creat Blackburn în acest sezon. Reading îi este inferioară, cu 138 de oportunități. 

Cota pentru victoria gazdelor de la Blackburn este @1.75.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Blackburn vs Reading
Pronostic:
1
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro