Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.97

BETANO

Freiburg și Juventus dispută astăzi, de la 19:45, manșa retur a optimii de finală din Europa League. Freiburg este una dintre revelațiile sezonului în fotbal german. Christian Streich, antrenor aici din 2011, menține echipa în lupta pentru locurile de Champions League, în ciuda unui lot net inferior adversarelor directe, cotat la 161 de milioane de euro. Freiburg s-a descurcat bine și în Europa League, dar a avut și șansa unei grupe ușoare, cu Nantes, Qarabag și Olympiakos. Juventus este primul test real al stagiunii. 

Juventus ar fi ocupat poziția secundă în Serie A dacă n-ar fi primit sancțiunea de 15 puncte. „Bătrâna Doamnă” mai poate obține biletul pentru ediția următoare a Ligii Campionilor într-un singur mod, câștigând Europa League. În turul precedent al competiției, trupa pregătită de Massimiliano Allegri a eliminat-o chiar pe Nantes, adversara lui Freiburg din faza grupelor. Juventus a trecut fără emoții, 4-1 la general. Partida din deplasare a tranșat dubla, cu 3-0 clar. 

cota2.ro

• Juventus a câștigat manșa tur contra lui Freiburg, scor 1-0

• Juventus a dominat autoritar disputa tur: 20-1 ocazii de gol, 6-0 șuturi pe poartă

• Di Maria s-a refăcut după accidentare și ar putea fi folosit în echipa de start a lui Juventus. Argentinianul a marcat 5 goluri în ultimele 5 apariții

• 44-22 este golaverajul lui Juventus în Serie A. Freiburg are un golaveraj 37-33 în Bundesliga

• 443 de milioane de euro valorează lotul lui Juventus. Cel al lui Freiburg e net inferior, cotat la 161 de milioane.

Pe Betano, cota pentru șansă dublă X2, egalitate sau victoria lui Juventus, este @1.37.

🎁🎁🎁7 bonusuri Fără Depunere & Fără Rulaj - CLICK AICI ȘI ÎNCASEAZĂ!

OGC Nice și Sheriff Tiraspol se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în manșa decisivă a optimii de finală din Conference League. OGC Nice și-a construit un lot plin cu staruri în ultimele perioade de transferuri, dar lucrurile nu au funcționat sub comanda lui Favre. Pe 10 ianuarie a fost instalat Didier Digard, iar din acel moment echipa nu a mai pierdut. A urcat pe locul 7 în Ligue 1, la 4 puncte de zona cupelor europene, și e aproape de sferturile Conference League. Cum aminteam, lotul este cotat la peste 200 de milioane de euro și are în componență nume cunoscute precum Kasper Schmeichel, Jean-Clair Todibo, Aaron Ramsey, Ross Barkley sau Nicholas Pepe.

Sheriff Tiraspol a devenit o prezență constantă până într-un anumit punct al sezonului european. Cam aici se sfârșește. Lotul e modest, valorând doar 13 milioane de euro, iar din ianuarie are și un nou antrenor, pe italianul Roberto Bordin. În turul precedent, Sheriff a avut șansă și a eliminat-o pe Partizan Belgrad. Jocul însă nu a convins. 

• Nice a câștigat manșa tur disputată contra lui Sheriff, scor 1-0

• Sheriff a pierdut deja două deplasări europene în acest sezon, ambele cu 3-0, împotriva lui Manchester United și a lui Real Sociedad

• Nice n-a mai pierdut un meci disputat pe teren propriu din octombrie 2022

• Sheriff a înfruntat de 3 ori formații din Franța în cupele europene. Nu a câștigat niciodată. 

Pe Betano, cota pentru victoria lui Nice este @1.44.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Freiburg vs Juventus
Pronostic:
X2
Cota
1.37
OGC Nice vs Sheriff Tiraspol
Pronostic:
1
Cota
1.44
Cota finala: 1.97
Profit: 9.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro