Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.49

BETANO

Toate astrele s-au aliniat împotriva noastră luna aceasta, numai pierderi la un game, un as si așa mai departe, însă nu ne lăsăm bătuți și vă propun un combo din sferturile indian Wells care în opinia mea are șanse bune de reușită. Mai jos vedeți despre ce este vorba si o scurtă avancronica a celor două partide. 

Iga Swiatek - Sorana Cirstea 

cota2.ro

Iga Swiatek este liderul mondial în circuitul feminin și jucătoarea care în 2022 a dominat de o manieră autoritară competiția. Din luna Februarie și până la finalul anului, Iga a pierdut doar 6 meciuri, câștigând numai puțin de 8 turnee printre care Roland Garros și US Open. Ea a fost bună pe absolut toate suprafețele având un bilanț de peste 85% meciuri câștigate. Anul acesta l-a început cu eliminarea de la Australian Open contra Rybakinei, însă apoi a fost dominantă la Doha când a câștigat turneul stând pe teren doar 3 ore. La Dubai a pierdut surprinzător finala cu Krejcikova după un alt parcurs impresionant, iar aici a trecut de Liu, Andreescu și Răducanu fără mari probleme.

Sorana Cîrstea este o jucătoarea din România de 32 ani, momentan pe locul 83 WTA. Ea este de peste 15 ani la nivel înalt având 2 turnee WTA câștigate și numai putin de 15 de nivel inferior. Sorana este o jucătoare puternică, iar pe suprafețele rapide forțează mult primul serviciul și este destul de agresivă la retur. A început anul destul de slab, cu eliminări in primul tur la Adelaide 2, Australian Open, Abu Dhabi și Doha, iar în cazul unui turneu slab aici ar fi iesit chiar din prima sută mondială. Nu a fost însă asa, iar Sori face cel mai bun turneu din ultima perioadă, reușind 4 victorii. Dacă victoria contra lui Birrel era așteptată, meciurile cu Keys, Pera și mai ales Caroline Garcia au arătat că jucătoarea noastră încă mai are un cuvânt de spus la nivel înalt.

Iga Swiatek este în continuare cea mai bună jucătoare din tenisul feminin si foarte rar oferă șanse adversarelor. Anul acesta are 15 victorii și 2 înfrângeri, absolut toate succesele fiind fără set pierdut. Nu cred că Sorana are forța să pună probleme.

Carlos Alcaraz - Felix Auger Aliassime  

Carlos Alcaraz face un turneu foarte bun aici la Indian Wells, însă are un adversar extrem de incomod pentru accederea în semifinale. Spaniolul este cel mai tânăr lider mondial din istorie, un fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. La doar 19 ani, Carlos are deja 7 turnee câștigate, la Umag, Rio de Janeiro, Miami, Barcelona, Madrid, Buenos Aires și mai ales US Open si vine două un an în care a suferit doar 12 înfrângeri din 65 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 8 finale. Carlos este bun pe toate suprafețele, însă a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi. El a ratat Australian Open din cauza unei accidentări absurde suferite la antrenament, însă în acest an are un bilanț 11-1. Aici a trecut de Kokkinakis, Griekspoor și Draper.  

Felix Auger Aliassime este fără îndoială unul dintre cei mai buni și mai ales promițători jucători din circuitul masculin. La doar 22 ani, canadianul, fost campion la juniori, a întrat deja între primii 10 jucători ai lumii și are performanțe notabile pe toate suprafețele, semifinale la US Open, sferturi la Wimbledon și Australian Open, precum și 5 turnee Challenger și 4 ATP câștigate. El a jucat impresionant în ultimele luni din 2022 câștigând 3 titluri consecutive, la Florența, Antwerp și Basel, perioadă în care a obținut 16 victorii consecutive în sală. Începutul anului a fost destul de slab, cu eliminări premature la mai toate turneele la care a participat, unele surprinzătoare, cu Lehecka la Australian Open, ori cu Sonego la Dubai. Aici a trecut de Pedro Martinez, Cerundolo si Tommy Paul, meciul cu americanul fiind senzațional, Felix salvând 6 mingi de meci.

Deși nu este în cea mai bună formă în acest început de an, nu il văd nicidecum pe Felix Auger Aliassime victimă sigură în acest meci. Canadianul l-a bătut pe Alcaraz în toate cele 3 partide directe, de 2 ori anul trecut când acesta era lider mondial, iar pe hard il văd chiar superior ibericului. Mă aștept la un meci mult mai echilibrat decât o arată cotele.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Iga Swiatek vs Sorana Cirstea
Pronostic:
Sub 19.5 game-uri
Cota
1.48
Carlos Alcaraz vs Felix Auger Aliassime
Pronostic:
Felix Auger Aliassime +4.5 game-uri
Cota
1.68
Cota finala: 2.49
Profit: 13.41
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro