Ponturi Pariuri Tenis Iga Swiatek vs Elena Rybakina

BETANO

Cea de-a doua semifinală de pe tabloul feminin de la Indian Wells le pune față în față pe două dintre cele mai bune jucătoare ale momentului, liderul mondial Iga Swiatek și Elena Rybakina. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus.

Iga Swiatek si-a respectat statutul și a câștigat al 16-lea meci din 18 fără să piardă set ajungând într-o nouă semifinală WTA. Ea este liderul mondial în circuitul feminin și jucătoarea care începând cu 2022 domină de o manieră autoritară competiția. Din luna Februarie a anului trecut și până acum, Iga a pierdut doar 8 meciuri, câștigând numai puțin de 9 turnee printre care Roland Garros și US Open. Ea a fost bună pe absolut toate suprafețele având un bilanț de peste 85% meciuri câștigate. Anul acesta l-a început cu eliminarea de la Australian Open contra adversarei de azi, însă apoi a fost dominantă la Doha când a câștigat turneul stând pe teren doar 3 ore. La Dubai a pierdut surprinzător finala cu Krejcikova după un alt parcurs impresionant, iar aici a trecut de Liu, Andreescu, Răducanu și Sorana Cirstea fără să piardă set. 

cota2.ro

Elena Rybakina este o sportivă de 23 ani născută la Moscova, ce reprezintă însă Kazakhstan, clasată momentan pe locul 10 WTA. La 1.84 m înălțime, Rybakina este una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit, loviturile ei atingând uneori viteze văzute în circuitul masculin. Anul 2022 a fost de vis pentru ea, câștigând cel mai important turneu din carieră, Wimbledon și ajungând în fazele finale la majoritatea turneelor la care a participat. A început bine și 2023, reușind să joace finala la Australian Open, după ce a bătut-o fără drept pe apel pe liderul mondial, Iga Swiatek. A pierdut în turul secund la Abu Dhabi, iar la Doha nu a participat părând însă că are nevoie de o pauză după A.O. La Dubai s-a retras înaintea meciului cu Gauff, preferând să fie la capacitate maximă la Indian Wells. Aici a trecut de Kenin, Badosa, Gracheva si Muchova.

Fără îndoială Swiatek pleacă cu prima șansă, însă în ultimul timp Rybakina a fost printre singurele jucătoare care i-au pus probleme liderului mondial. Jucătoarea din Kazakhstan chiar a învins-o categoric pe Swiatek în ultimele luni, 6-3, 6-1 la un turneu demonstrativ în Emiratele Arabe Unite și mai ales 6-4, 6-4 la Australian Open Nu văd o misiune ușoară pentru Swiatek, văd multe game-uri lungi, iar predicția pe care am ales-o are șanse bune de reușită. Iga a stat pe teren 128 minute cu Andreescu, 85 cu Răducanu și 83 cu Sorana, toate meciurile fiind câștigate în două seturi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Iga Swiatek vs Elena Rybakina
Pronostic:
Durata meciului - Peste 97.5 minute
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro