Ponturi Pariuri Fotbal Nottingham vs Newcastle

UNIBET

Nottingham și Newcastle pornesc etapa a 28-a din Premier League, într-un meci direct extrem de important pentru ambele formații.

Gazdele sunt pe 14, dar n-au loc de pași greșiți pentru că au doar 2 puncte peste zona minata de la retrogradare. Dincolo, oaspeții au 44 de puncte, cu 4 mai puține față de Tottenham, ocupanta locului 4, dar și cu 2 meciuri mai puțin jucate.

cota2.ro

Așadar, Nottingham e concentrată pentru supraviețuire, în timp ce Newcastle speră să bifeze sezonul care s-o ducă din nou în fotbalul mare, în grupele Ligii Campionilor.

Nottingham stă excelent pe teren propriu în ultima perioadă, cu 9 jocuri consecutive în care n-a fost înfrântă în fața propriilor fani.

  • 5 victorii, 5 remize și 3 eșecuri a bifat Nottingham în postura de gazdă, cu 17 goluri marcate și 15 primite în cele 13 runde disputate acasă.

Newcastle e însă la alt nivel, iar băieții lui Eddie Howe rămân extrem de periculoși în deplasare, asta chiar dacă au, în prezent, o serie de 4 ”ieșiri” fără victorie - 3 remize și un eșec.

  • doar 2 înfrângeri are Newcastle pe teren străin în acest sezon, iar ultima a venit chiar recent, contra lui Manchester City, 0-2.

Înaintea duelului direct, Newcastle a câștigat cu 2-1 duelul cu Wolves, în timp ce Nottingham s-a înclinat în fața lui Tottenham, scor 1-3.

În meciul tur, Newcastle s-a impus cu 2-0 în fața adversarei de azi, golurile venind însă în partea a doua a meciului.

  • 13 faulturi a făcut Newcastle în deplasarea de la City;
  • 10 faulturi a făcut Newcastle în deplasarea de la Bournemouth;
  • 13 faulturi a suferit Nottingham în ultima etapă de campionat;
  • 17 faulturi a suferit Nottingham la ultimul meci disputat acasă, cu Everton, 2-2.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Nottingham vs Newcastle
Pronostic:
Peste 10,5 faulturi Newcastle
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro