Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.28

BETANO

Konyaspor și Galatasaray se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 26 din Superlig, primul eșalon fotbalistic din Turcia. Konyaspor a fost revelația sezonului trecut în Turcia. Între timp, lotul s-a tot subțiat, plecări importante de 7.75 milioane de euro. Gazdele de astăzi au ratat orice șansă de a se implica în lupta pentru cupele europene, obiectivul setat la startul stagiunii. Ocupă doar poziția a 8-a, cu 31 de puncte. Din luna ianuarie, echipa are un nou antrenor, pe sârbul Aleksandar Stanojevic. 

Galatasaray defilează spre titlul cu numărul 23 în Turcia. Strategia riscantă din mercato a dat roade. Starurile internaționale sosite la Istanbul, precum Mauro Icardi, Lucas Torreira, Sergio Oliveira sau Nicolo Zaniolo, au tranșat lupta pentru supremație. Gruparea „Cim-Bom” este lider detașat, cu un parcurs de excepție, 9 puncte avans față de urmăritoarea Fenerbahce și doar 2 înfrângeri în cele 24 de runde scurse.

cota2.ro

• Galatasaray a învins-o pe Konyaspor în meciul din turul campionatului, scor 2-1

• Galatasaray are o serie fabuloasă de 17 victorii consecutive în toate competițiile

• Galatasaray are cea mai bună apărare din campionat, doar 17 goluri încasate în 24 de meciuri

• Galatasaray are și al doilea cel mai bun atac, 51 de goluri marcate. În comparație, Konyaspor a înscris doar 27

• 7.17 șuturi pe poartă/meci are Galatasaray în acest sezon, de departe cea mai bună statistică din Turcia. Konyaspor are o medie de 4.73 execuții cadrate/partidă.

Cota pentru șansă dublă X2 și peste 1.5 goluri este @1.50

🎁🎁🎁7 bonusuri Fără Depunere & Fără Rulaj - CLICK AICI ȘI ÎNCASEAZĂ!

Sassuolo și Spezia se înfruntă astăzi, de la ora 19:30, în etapa cu numărul 27 din Serie A. Sassuolo a petrecut o bună parte a sezonului în subsolul clasamentului. Conducerea a avut încredere în Alessio Dionisi, l-a păstrat pe bancă, iar cele mai recente rezultate dovedesc că decizia a fost inspirată. Gazdele de astăzi au legat 3 victorii, inclusiv un 4-3 spectaculos pe terenul lui AS Roma, și au urcat până pe 13. Au 33 de puncte, 14 lungimi avans față de zona retrogradării.

Spezia a vândut oameni de bază în ultimele perioade de mercato, în frunte cu Jakub Kiwior la Arsenal. Formația pregătită din februarie de Leonardo Semplici are emoții pentru rămânerea în Serie A. A strâns 24 de puncte în primele 26 de runde și este prima deasupra celor trei locuri care duc în eșalonul secund. O problemă reală o reprezintă și absențele din lot. Bastoni, Moutinho sau Holm, „grei” ai vestiarului, sunt accidentați.

• toate cele 5 meciuri directe disputate de la revenirea Speziei în Serie A au fost GG

• Sassuolo e neînvinsă în precedentele 3 dispute directe contra celor de la Spezia

• 34 de goluri a marcat Sassuolo în acest sezon, Spezia a înscris doar 23

• 4.50 șuturi pe poartă/meci a expediat Sassuolo în acest sezon de Serie A. Spezia e net inferioară, o medie de doar 3.08 execuții cadrate/partidă

• 177.10 milioane de euro valorează lotul lui Sassuolo. Cel al Speziei e cotat la 80.60 milioane.

Cota pentru șansă dublă 1X și peste 1.5 goluri este @1.52. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Konyaspor vs Galatasaray
Pronostic:
X2 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.50
Sassuolo vs Spezia
Pronostic:
1X & Peste 1.5 goluri
Cota
1.52
Cota finala: 2.28
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro