Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Jannik Sinner

UNIBET

Meci extrem de tare în semifinalele turneului de la Indian Wells, acolo unde se întâlnesc doi dintre jucătorii care vor avea un cuvânt important de spus în următorii ani, Carlos Alcaraz și Jannik Sinner. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Desi multi se indoiau de forma lui fizică, Carlos Alcaraz face un turneu foarte bun aici la Indian Wells și este la un pas de o nouă finală importantă a carierei. Spaniolul este cel mai tânăr lider mondial din istorie, un fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. La doar 19 ani, Carlos are deja 7 turnee câștigate, la Umag, Rio de Janeiro, Miami, Barcelona, Madrid, Buenos Aires și mai ales US Open si vine două un an în care a suferit doar 12 înfrângeri din 65 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 8 finale. Carlos este bun pe toate suprafețele, însă a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi. El a ratat Australian Open din cauza unei accidentări absurde suferite la antrenament, însă în acest an are un bilanț 12-1. Aici nu a pierdut set desi a avut un traseu destul de greu cu Kokkinakis, Griekspoor, Draper și Auger Aliassime.

cota2.ro

Jannik Sinner își continuă forma foarte bună din acest început de an și este în fața celui de-a 3-a finală din ultimele 2 luni. Italianul în vârstă de doar 21 ani pare să revină la formă din finalul lui 2021 când participa la Turneul Campionilor și cel mai probabil va ajunge destul de repede în topul circuitul, majoritatea specialiștilor văzându-l chiar un viitor lider mondial. Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 7 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. A început anul cu eliminarea dramatică de la Australian Open în fața lui Tsitsipas, însă apoi a câștigat titlul la Montpellier, iar la Rotterdam a pierdut in finală cu Medvedev după ce si-a luat revanșa în fața grecului. A renunțat la turneul de la Marseille pentru a fi la cel mai înalt nivel și acest lucru a fost de bun augur, evoluând foarte bine in meciurile cu Gasquet, Mannarino, Wawrinka si Fritz.

Este a 6-a partidă intre cei doi jucători, scorul este 3-2 pentru Alcaraz, însă de fiecare dată am avut partide extrem de disputate. Au fost 26 de game-uri la Alicante în 2019, 25 la Paris în sală, 39 la Wimbledon, 27 la Umag și 56 la US Open într-o partidă memorabilă. Ambii jucători sunt in formă bună și nu văd pe vreunul să se impună clar. Merg pe over 22.5 game-uri.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Carlos Alcaraz vs Jannik Sinner
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro