Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.05

BETANO

Dragi prieteni, pentru astăzi avem ofertă destul de bogată, astfel că ne permitem să jucăm 2 trepte deodată la PROIECT PIRAMIDA

După cum am anunțat în principalul grup de pariuri de pe telegram pe care îl administrez, în luna martie mi-am alocat 7% din buget pentru acest proiect, iar ieri ne-am oprit, din păcate, la pariul cu numărul 4, astfel încât mi-au mai rămas 3 tentative de a duce proiectul la capăt, cu miză inițială de 1% din bankroll pe pariul inițial.

cota2.ro

Primele două meciuri se califică pentru Treapta 1 a proiectului, iar următoarele două pentru Treapta 2!

FROSINONE vs COSENZA - Italia Serie B ora 15:00

Frosinone este foarte aproape de promovarea directă în Serie A și primește vizita Cosenzei, ciuca bătăilor în deplasare din acest sezon, cu doar 7 goluri marcate în 14 deplasări, și 10 înfrângeri pe teren străin! Cosenza nu a câștigat niciodată în ultimele 4 directe, 3 fiind victorii ale gazdelor de azi.

CELTIC vs HIBERNIAN - Scoția Premiership ora 17:00

Celtic defilează spre un nou titlu în Premiership și a câștigat 7 din ultimele 8 partide în care a primit vizita lui Hibernian. Stilul de joc al băieților lui Ange Postecoglu este unul sufocant pentru adversari, astfel încât în majoritatea meciurilor, gazdele ies în avantaj și la capitolul loviturilor de colț obținute!

*Pariul se poate obține cu ajutorul funcției Bet Builder de la Betano

BODO/GLIMT vs VIKING FK - Norvegia NM Cup ora 17:15

Cupa NM este competiția care pregătește startul sezonului din Norvegia, iar Bodo/Glimt este una dintre cele mai ofensive formații din țara fiordurilor în ultimii ani. Gazdele au trecut în optimi de Ranheim cu 4-0, iar Viking a trecut cu 2-0 de Rosenborg, unul dintre goluri fiind marcat de Lars Salvessen, atacant venit la vikingi chiar de la Bodo! 8 dintre ultimele 9 partide directe dintre cele două au înverzit pariul pe care vi-l propun astăzi!

TOULOUSE vs LILLE - Franța Ligue 1 ora 18:00

Se întâlnesc 2 dintre cele mai spectaculoase echipe din Ligue 1! Toulouse are a 4-a cea mai ridicată medie de goluri din competiție, 3.30/meci, iar Lille a 6-a, 3.15 per meci. 67% dintre meciurile lui Toulouse au produs minim 3 goluri în acest sezon, în cazul lui Lille 59%! Ambele echipe au marcat în 59% din meciurile lui Toulouse și în 67% din meciurile lui Lille. Toulouse a înscris în 78% din etapele scurse și a primit gol în 81%, în vreme ce Lille a băgat-o-n ațe în 85% din meciurile disputate în acest sezon ți a primit gol în 74%. 5 dintre ultimele 6 partide directe au înverzit pariul pe care am mizat azi!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Frosinone vs Cosenza
Pronostic:
1
Cota
1.37
Celtic vs Hibernian
Pronostic:
1 & Celtic cele mai multe cornere
Cota
1.24
Bodo/Glimt vs Viking
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.35
Toulouse vs Lille
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.33
Cota finala: 3.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro