Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.35

Superbet

Dacă am înverzit fără emoții biletul de sâmbătă, atunci plecăm cu aceleași așteptări de câștig și pentru meciurile alese pe biletul de duminică.

Azi suntem cu ochii pe derby-uri și am găsit două pariuri în care avem încredere deplină la CFR Cluj - Rapid și Barcelona - Real Madrid.

cota2.ro

CFR CLUJ - RAPID (19:00) - În deschidere de El Clasico avem meci tare în prima etapă din playoff-ul SuperLigii. FCSB și CSU Craiova s-au anihilat reciproc, iar CFR și Rapid vor avea avantajul că știu ce s-a întâmplat între Farul și Sepsi, meci programat la ora 16:30.

6 puncte le separă, în prezent, pe CFR și Rapid, cu plus pentru campioana en-titre. Astfel, la un calcul simplu, Rapid are doar varianta victoriei dacă vrea să se insinueze real în lupta pentru titlu. Orice alt rezultat ar trimite trupa lui Adi Mutu doar la bătălia pentru locul 3.

  • Ultimul duel direct a fost adjudecat de Rapid, succes cu 2-1 pe Giulești, dar rapidiștii n-au amintiri bune de la Cluj. Ambele dueluri de până acum cu CFR, din Gruia, au fost câștigate de trupa lui Dan Petrescu: 2-1 și 1-0;
  • CFR Cluj vine după succesul la scor din derby-ul cu U Cluj și are un moral excelent;
  • Rapid a intrat în genunchi în playoff, după ce a închis sezonul regular cu două înfrângeri la rând: 0-1 cu Hermannstadt și 1-2 cu Farul.

BARCELONA - REAL MADRID (22:00) - Etapa 26 din La Liga a devenit foarte importantă din momentul în care s-a anunțat că va găzdui duelul dintre Barcelona și Real Madrid. Mai mult, cu 9 puncte avans în favoarea Barcei, duelul la titlu din acest sezon își poate fie decide clar câștigătoarea, fie reaprinde lupta pe ultima parte a sezonului.

  • Real are deficit de moral în ultima perioadă contra Barcelonei! Catalanii au câștigat 3 dintre ultimele 4 dueluri directe!
  • Barca i-a suflat Realului Supercupa Spaniei, 3-1, iar apoi s-a și impus pe Bernabeu, 1-0, în prima manșă din semifinalele Cupei Spaniei;
  • 7 dintre ultimele 8 dueluri directe au produs minimum 3 reușite;
  • 6 din ultimele 8 meciuri directe au avut goluri de ambele părți;
  • 25 de goluri a marcat Barcelona în cele 12 meciuri jucate pe Camp Nou în acest sezon! A primit doar 1 gol;
  • 9 victorii, 1 remiză și 3 înfrângeri are Real pe teren străin în actuala stagiune, cu 24 de goluri marcate și 10 primite.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Rapid
Pronostic:
CFR Cluj peste 0,5 goluri & CFR Cluj peste 3,5 șuturi pe poartă
Cota
1.60
Barcelona vs Real Madrid
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.47
Cota finala: 2.35
Profit: 13.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro