Ponturi Pariuri Tenis Radu Albot vs Elias Ymer

BETFAIR SPORTSBOOK

Venim cu avancronica partidei din calificările turneului de la Miami, între Radu Albot și Elias  Ymer. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

Radu Albot este un jucător din Moldova de 33 ani, aflat pe locul 113 mondial. Deși nu mai este chiar la apogeu, el a avut o carieră bună, reușind la un moment dat sa ajungă chiar pe locul 39 ATP. Radu a câștigat singurul său titlu major, la Delray Beach în 2019 și numai puțin de 9 în circuitul Challenger, acolo unde joacă mai des și ajunge mai mereu în fazele finale. În 2022 are titlu la Istanbul Challenger, finală la Busan și semifinale la Chicago, iar anul acesta are semifinale la Delray Beach acolo unde l-a învins pe Tommy Paul, dar a pierdut cu Kecmanovic. Si el traversează o formă destul de slabă, având 5 înfrângeri în ultimele 6 partide.

cota2.ro

Elias Ymer este un suedez de 26 ani, aflat pe locul 149 în ierarhia ATP. Deși nu mai este la prima tinerețe, Elias nu a reușit până acum să intre între primii 100 jucători ai lumii, spre deosebire de fratele său Mikael, care la 23 ani are deja rezultate mai bune. El evoluează în general în turnee mici, de nivel Challenger și ITF, acolo unde are și 4 turnee câștigate, ultimul însă în 2018. În 2022 cea mai bună performanță a sa a fost finală în Challenger-ul de la Parma când a pierdut cu Coric, în rest fiind eliminat în general în calificări în turneele ATP la care a luat parte. A început anul cu eliminări in calificări la Australian Open, Acapulco, Indian Wells și Phoenix, iar forma sa este slabă cu 8 înfrângeri în ultimele 10 partide.

Pe hardul de la Miami, Radu Albot ar trebui să fie favorit, însă mă astept la un meci echilibrat asa cum anticipează si bookmakerii. Cei doi sunt echilibrati valoric, traversează o formă destul de slabă și deși nu sunt înalți, pe hard își pierd destul de greu serviciul. Merg pe over 22.5 game-uri, pronostic ce poate fi câștigător și în 2 seturi. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Radu Albot vs Elias Ymer
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 9.00
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro