Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.87

BETANO

Accrington Stanley și Plymouth Argyle se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, într-o restanță din runda cu numărul 26 din League One, al treilea eșalon fotbalistic al Angliei. Accrington Stanley nu a evoluat niciodată mai sus de League One. E un club fără o tradiție deosebită și își joacă meciurile de pe teren propriu pe un stadion mic, de doar 3.100 de locuri. Echipa este pregătită din 2014 de John Coleman. Managerul trebuie să gestioneze o situație fără precedent. Din momentul promovării nu a încheiat niciodată mai jos de locul 17. Acum, Accrington se află pe loc retrogradabil, cu 35 de puncte obținute în 36 de etape. 

În ultimii 4 ani, Plymouth Argyle a suferit schimbări importante la nivelul managementului. Clubul e condus acum de un consorțiu american din care fac parte, printre alții, hocheiștii Ondrej Palat și Victor Herman, dar și oficialul NBA Jon Horst. Acești au contribuit din plin la progres. Au mizat pe un antrenor tânăr, Steven Schumacher, doar 38 de ani, iar echipa e aproape de o promovare istorică în Championship. Oaspeții de astăzi ocupă poziția secundă, cu 77 de puncte strânse în 37 de runde. 

cota2.ro

• Plymouth a zdrobit-o pe Accrington în ultimele 3 înfruntări directe: 3-0, 4-0 și 4-1

• 65 de goluri a marcat Plymouth în acest campionat. Accrington a înscris doar 30

• Plymouth e mai bună și în defensivă, doar 41 de goluri primite, față de 56 cât a încasat Accrington 

• 14.00 ocazii de gol/meci și-a creat Plymouth în acest sezon. Accrington stă mai prost, o medie de 12.47 oportunități/partidă.

Pe Betano, cota pentru X2 este @1.27.

🎁🎁🎁7 bonusuri Fără Depunere & Fără Rulaj - CLICK AICI ȘI ÎNCASEAZĂ!

Barnsley și Sheffield Wednesday sunt adversare astăzi, de la ora 22:00, într-o restanță din runda cu numărul 29 din League One. 

Barnsley a trăit și vremuri mai bune în existența de 136 de ani, inclusiv o Cupă a Angliei și un sezon în Premier League. Retrogradată sezonul trecut din Championship, formația pregătită de Michael Duff are obiectiv promovarea imediată. Momentan ocupă doar poziția a 4-a, cu 69 de puncte strânse în 35 de etape. 

Sheffield Wednesday, al doilea cel mai vechi club din Anglia, are o cu totul altă anvergură. Dacă anul trecut a ratat la mustață promovarea în Championship, pare că acum nimic nu mai poate opri formația antrenată de Darren Moore. Este lider, cu 78 de puncte acumulate în 35 meciuri. Un parcus excepțional, doar 3 înfrângeri până în acest punct al sezonului. 

• Sheffield Wednesday nu a pierdut niciuna din ultimele 8 deplasări jucate pe terenul lui Barnsley

• Sheffield Wednesday are cea mai bună apărare din League One, doar 23 de goluri încasate în 35 de partide

• ultimul meci pierdut de Sheffield Wednesday în campionat datează din octombrie 2022

• 14.23 ocazii de gol/meci și-a creat Sheffield Wednesday în acest sezon. Barnsley are o medie de 12.09 oportunități/partidă

• 178 de șuturi pe poartă a expediat Sheffield în această ediție de League One. Barnsley a tras de 144 de ori pe spațiul porților adverse. 

Pe Betano, cota pentru X2 este @1.47.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Accrington vs Plymouth
Pronostic:
X2
Cota
1.27
Barnsley vs Sheffield Wednesday
Pronostic:
X2
Cota
1.47
Cota finala: 1.87
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro