Ponturi Pariuri Tenis Alexandra Eala vs Irina Begu

BETFAIR SPORTSBOOK

Venim cu un pronostic din primul tur al turneului WTA de la Miami, acolo unde analizăm partida dintre Alexandra Eala și Irina. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

Alexandra Eala este o jucătoare de 17 ani din Filipine, clasată pe locul 219 WTA. Ea este un mare talent, campioana la junioare la US Open și o jucătoare cu un potential foarte mare de creștere. Momentan ea joacă la nivel inferior, Challenger si ITF acolo unde are rezultate foarte bune. În circuitul WTA apare destul de rar, iar până acum a fost învinsă destul de clar. Anul acesta a pierdut în calificări la Australian Open împotriva lui Misaki Doi, iar la Hua Hin a câștigat doar 4 game-uri cu Tatjana Maria. Alexandra preferă hardul, acolo unde joacă aproape în exclusivitate, fiind foarte rare partidele pe alte suprafețe.

cota2.ro

Irina Begu este o sportivă de 32 de ani din România clasată pe locul 34 WTA. Deși nu a fost niciodată în prim plan, Irina este una dintre cele mai longevive jucătoare din top 100, fiind de 11 ani la acest nivel, perioadă în care a câștigat 5 turnee WTA și peste 7 milioane de dolari. Ultimul succes a venit chiar anul trecut la Palermo, după 5 ani de pauză, însa cel mai bun an din cariera sa a fost 2017 când a ajuns până pe locul 22 mondial și a câștigat titlul de la București. A început anul cu semifinale la Adelaide și a obținut victorii cu jucătoare de top precum Shelby Rogers, Ostapenko sau Kudermetova, însă apoi a slăbit putin ritmul iar aici vine după 4 înfrângeri consecutive. Irina are un stil de joc asemănător cu adversa sa, fiind o jucătoare puternică, care scurtează punctele și trimite destul de mulți ași.

Alexandra Eala este o jucătoare interesantă, un nume de care cu siguranță vom mai auzi în viitor, însă momentan nu are experiența și forța necesară să pună probleme la nivel WTA. Ea este obișnuită cu jucătoare modeste, cu un cu totul alt ritm de joc și nu ii dau prea multe șanse cu Begu. Irina este bună pe hard și dacă va reuși să își stăpânească nervii poate face o figură frumoasă la Miami. Merg pe victoria jucătoarei noastre cu 2-0.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Alexandra Eala vs Irina Begu
Pronostic:
Victorie Irina Begu 2-0
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro