Ponturi Pariuri Fotbal Mansfield vs Grimsby

BETANO

Până să înceapă treaba cu meciurile echipelor naționale din preliminariile pentru Campionatul European, oferta caselor de pariuri este completată cu meciuri din ligile inferioare și foarte inferioare :).

Pentru ziua de miercuri am avut de ”săpat” serios și am ajuns până în League Two, ceea ce înseamnă liga a 4-a din Anglia. Și ne-am oprit la duelul dintre Mansfield și Grimsby.

cota2.ro

Chiar dacă s-au scurs 37 de runde din campionat, meciul de azi reprezintă o restanță din etapa a 22-a. Înainte de această rundă, Mansfield se află pe locul 8, cu 56 de puncte, dar gazdele au 2 meciuri în minus și, teoretic, dacă le-ar câștiga ar urca în primele 7 clasate și ar fi în cărți pentru playoff-ul de promovare.

De cealaltă parte, Grimsby are 45 de puncte și staționează pe locul 15. Oaspeții au doar 34 de jocuri și, măcar pe hârtie, ar putea să mai prindă playoff-ul, dar mai degrabă va fi un sezon în care nu se va ataca nici promovarea, dar nici nu vor fi emoții cu retrogradarea.

  • Grimsby are 3 runde fără eșec! Două succese (1-0 cu Rochdale și 1-0 cu Sutton), plus o remiză cu Newport, 1-1. Așadar, trei meciuri și cu sub 2,5 goluri;
  • Mansfield putea să stea mult mai bine pe acest final de sezon, dar echipa are doar 2 victorii în ultimele 5 etape, iar în ultimele 2 runde n-a reușit să câștige: înfrângere cu Northampton, 0-1, și egal cu Stockport, 1-1; De menționat și aici că avem două etape la rând cu sub 2,5 goluri;
  • Ultimul meci direct a avut loc în cupă și a fost câștigat de Grimsby, 2-0;
  • În campionat, ultimele 2 întâlniri directe au fost remize: 1-1 și 2-2.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Mansfield vs Grimsby
Pronostic:
Sub 2,5 goluri
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 8.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro