Ponturi Pariuri Tenis Anna Blinkova vs Jule Niemeier

Superbet

Avancronica de azi vizează partida din turul 1 de la Miami, intre Anna Blinkova și Jule Niemeier. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus.

Anna Blinkova este o jucătoare din Rusia de 24 ani, clasată momentan pe locul 63 WTA. Deși este de ceva timp in prin plan, ea a câștigat abia în 2022 primul său turneu WTA la Cluj Napoca. Blinkova este o jucătoare înaltă, la 1.79 m înălțime preferând suprafețele rapide unde își pune în valoare serviciul puternic. Are recent semifinale la Challenger-ul de la Limoges unde a trecut clar de Ana Bogdan și sferturi de finală la Hobart unde le-a bătut pe Putintseva si Bouzkova. În ultima perioadă a pierdut doar la jucătoare bune, Kudermetova, Gracheva sau Keys.

cota2.ro

Jule Niemeier este o sportivă din Germania de 23 ani, momentan pe locul 67 WTA. Ea este o jucătoare puternică, masivă, care intr-o zi bună poate obține rezultate mari, însă are si foarte multe perioade de black-out în care este de nerecunoscut. Niemeier vine după un an bun în care a cucerit primul titlu WTA al carierei, la Makarska, dar mai ales a impresionat la Wimbledon și US Open, unde a ajuns în sferturi, respectiv optimi de finală. Forma ei este însă foarte slabă, iar începând cu luna decembrie a înregistrat 9 înfrângeri în 11 partide disputate, desi a întâlnit multe adversare accesibile. Aici vine după o prestație dezastruoasă la Monterrey unde a pierdut 1-6, 0-6 in fața împotriva Carolinei Dolehide, jucătoare aflată pe locul 167 WTA, iar la Indian Wells a pierdut în 2 seturi contra Siniakovei.

Se întâlnesc două jucătoare cu un stil de joc asemănător, însă în această perioadă o văd pe Blinkova mare favorită. Niemeier nu se regăsește și este extrem de modestă la serviciu, iar acest lucru cred că va face diferența. În ultimele 4 partide disputate, jucătoarea din Germania a oferit 48 de șanse de break si a comis 34 de duble greșeli, enorm pentru acest nivel. Merg pe victorie Blinkova, dar puteți paria si pe duble greșeli Niemeier .

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Anna Blinkova vs Jule Niemeier
Pronostic:
Anna Blinkova -1.5 game-uri
Cota
1.78
Cota finala: 1.78
Profit: 6.24
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro