Ponturi Pariuri Tenis Lorenzo Sonego vs Dominic Thiem

BETANO

Am revenit la forma care ne-a consacrat si azi urmărim al 5-lea WIN consecutiv cu avancronica partidei dintre Lorenzo Sonego și Dominic Thiem. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

Lorenzo Sonego este un italian de 27 ani, clasat pe locul 59 mondial. El este un real talent, câștigător a 3 turnee ATP și a fost foarte aproape să intre între primii 20 jucători ai lumii. Anul trecut a fost extrem de inconstant, a câștigat trofeul la Metz trecând de Hurkacz, Korda ori Bublik dar a și pierdut la multe turnee încă din primul tur, contra unor jucători mai slab cotați. Forma lui este medie, în ultimul timp are victorii în Cupa Davis în fața lui Tiafoe și Shapovalov, la Australian Open a pierdut greu cu Hurkacz în decisiv, la Dubai l-a bătut pe Auger Aliassime, însă aici vine după o înfrângere surprinzătoare în fața lui Kubler la Indian Wells.

cota2.ro

Dominic Thiem este un jucător din Austria de 29 ani, momentan pe locul 106 ATP. El este fără îndoială unul dintre jucătorii care au marcat circuitul masculin în ultimii ani, iar traseul său este incredibil. Câștigător de US Open, de două ori finalist la Roland Garros și învingător în 17 turnee ATP, fostul număr 3 mondial se recuperează încă după o accidentare gravă care l-a ținut departe de terenul de joc peste un an si nimeni nu stie dacă va mai fi vreodată la nivelul anterior. De la revenirea sa în luna martie 2022, rezultatele sale nu au mai fost la același nivel, începutul fiind chiar dezastruos. Are totuși semifinale la Gstaad, Gijon și Antwerp , sferturi la Bastad și finală în Challenger-ul de la Rennes, însă per total anul său este mult sub așteptări. A început și 2023 extrem de slab si are 10 înfrângeri în ultimele 11 partide disputate. Aici beneficiază de un wildcard din partea organizatorilor.

Sonego este favorit, însă eu am incredere încă în potențialul lui Thiem, un jucător extraordinar, un lider al generației sale, care dacă va trece peste probleme de ordin mental cu care se confruntă în ultimul an și își va regăsi motivația, poate ajunge din nou în vârful circuitului. Hardul lent de la Miami il poate ajuta pe austriac si eu cred ca vom avea o partidă lungă, cu multe schimburi lungi si game-uri pe muchie de cutit. Ultima partidă directă dintre cei doi a durat 3 ore și jumate.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lorenzo Sonego vs Dominic Thiem
Pronostic:
Durata meciului - peste 113.5 minute
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro