Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.41

Fortuna

Portugalia U20 și România U20 dispută astăzi, de la ora 17:00, un meci amical. Portugalia U20 primește vizita României U20 pe teren propriu, într-un meci test disputat la Mafra. Selecționerul Bino are la dispoziție un lot interesant, cotat la aproape 9 milioane de euro. Vedetele sunt închizătorul Renato Veiga, de la Augsburg, fundașul stânga Nazinho, de la Sporting Lisabona, dar mai ales Rodrigo Gomez, extremă cu 23 de apariții la prima echipă a celor de la Braga în acest sezon, inclusiv un gol. 

Așa cum s-a întâmplat și la precedentele acțiuni, Daniel Pancu e nevoit să se mulțumească cu ce rămâne la lotul U20. Mai exact, cu ceea ce refuză Emil Săndoi la naționala U21, iar acum cu ce nu a dorit Alexandru Pelici pentru Turul de Elită de la U19. Așa s-a ajuns la o valoare de sub 4 milioane de euro, cu mulți jucători din ligile inferioare. 

cota2.ro

• Portugalia U20 a câștigat ultimul meci disputat, 1-0 chiar pe terenul Germaniei U20

• de la reînființarea din 2021, România U20 a pierdut toate deplasările: 1-6 cu Anglia, 0-4 cu Germania, 0-7 cu Italia, 0-6 cu Elveția și 1-2 cu Cehia

• doar 3 fotbaliști din lotul României U20 au prezențe constante în Liga 1: Pănoiu la Rapid, Mario Bratu la Petrolul și Ianis Stoica la U Cluj.

Cota pentru victoria Portugaliei U20 este @1.33.

-----------------------------

Danemarca și Finlanda se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în prima rundă a grupei H din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2024. Danemarca, semifinalistă la precedentul turneu final european, pornește într-o nouă campanie de calificare cu un lot extraordinar, cotat la 306.80 milioane de euro. Selecționerul Kasper Hjulmand continuă munca începută în august 2020 și a ales să nu facă schimbări radicale în selecție, deși la Mondialul din Qatar nu au depășit faza grupelor. Are la dispoziție 4 fotbaliști care valorează peste 30 de milioane de euro: fundașul centraș Christensen (Barcelona), fundașul central Joachim Andersen (Crystal Palace), atacantul Rasmus Hojlund (Atalanta) și mijlocașul central Hojbjerg (Tottenham). 

Finlanda vine după cea mai mare performanță din istorie, prezența la Euro 2020. N-a depășit faza grupelor atunci și nici nu aa reușit să confirme în campania pentru Mondial. Liderii actualei generații au intrat într-un oarecare con de umbră. Teemu Pukki, ajuns la 32 de ani, este în liga secundă engleză cu Norwich, iar Joel Pohjanpalo e sub contract cu Venzia, ocupanta locului 16 în Serie B. Valoarea totală a lotului nu depășește 37 de milioane de euro. 

• Danemarca vrea să își ia revanșa după eșecul suferit în deschiderea Euro 2020, 0-1 contra Finlandei. Atunci statistica a fost frapantă: 63% posesie, 23-1 ocazii, 6-1 șuturi pe poartă și 9-0 cornere, toate în favoarea danezilor

• Danemarca a câștigat toate cele 5 meciuri disputate pe teren propriu în ultima campanie de calificare, cea pentru Mondialul din Qatar

• 19-1 a fost golaverajul Danemarcei în meciurile de pe teren propriu din campania precedentă

• Danemarca n-a mai pierdut un meci preliminar disputat pe teren propriu din anul 2016.

Cota pentru victoria Danemarcei este @1.33.

---------------------

Macedonia de Nord și Malta sunt adversare astăzi, de la ora 21:45, la debutul în grupa C preliminară pentru EURO 2024. Macedonia de Nord are cea mai bună generație din istorie. A participat la Euro 2020, iar în campania pentru Mondial a reușit să ajungă în finala play-off-ului, eliminând pe parcurs inclusiv naționala Italiei. Lotul convocat pentru actuala acțiune valorează 61.88 milioane de euro, starurile fiind Eljif Elmas, mijlocașul lui Napoli, Enis Bardhi, atacantul lui Trabzonspor, sau Ezgjan Alioski, fundașul stânga de la Fenerbahce. 

Malta, ocupanta locului 167 în ierarhia FIFA, își ridicase puțin nivelul în mandatul lui Devis Mangia. Italianul a fost demis în urma unui scandal cu tentă sexuală, iar echipa trebuie să o ia din nou de la capăt. Lotul are în componență un singur fotbalist cotat la peste 400.000 de euro. 

• Macedonia de Nord a primit de două ori în istorie vizita Maltei, victorii cu 4-0 și cu 5-0

• în calificările pentru precedentul European, Malta a marcat doar 3 goluri în 10 meciuri. A încasat 27

• în aceleași calificări, Macedonia de Nord a încheiat grupa peste naționale cu pretenții, Slovenia sau Israel

• 82 de goluri au înscris jucătorii nord-macedoneni convocați pentru actuala acțiune. Cei ai Maltei au doar 25 reușite în tricoul naționalei.

Cota pentru victoria Macedoniei de Nord este @1.36. 

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Portugalia U20 vs România U20
Pronostic:
1
Cota
1.33
Danemarca vs Finlanda
Pronostic:
1
Cota
1.33
Macedonia vs Malta
Pronostic:
1
Cota
1.36
Cota finala: 2.41
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro