Ponturi Pariuri Fotbal Italia vs Anglia

Superbet

Italia - Anglia reprezintă capul de afiș pentru prima serie de meciuri din preliminariile Campionatului European. Squadra lui Mancini e în refacere totală, după ce a văzut de la TV Mondialul din Qatar, în timp ce englezii îi mai dau încă o dată credit lui Gareth Southgate.

Cele două formații s-au tot întâlnit în ultima perioadă! Cel mai important meci a fost adjudecat de italieni, finala Europeanului, câștigată chiar pe Wembley, la penalty-uri.

cota2.ro

Apoi au urmat două confruntări în Liga Națiunilor care au impresionat doar la nivel de agresivitate, asta pentru că au produs un singur gol. După 0-0 în Regat, Italia a învins Anglia la retur, 1-0, și a retrogradat naționala ”leilor” în urna B valorică din Nations League.

  • Veste bună pentru italieni de la statisticieni: Italia nu a pierdut niciodată în ultimele 6 întâlniri cu Anglia disputate în fața propriilor suporter. Au fost 4 succese pentru azzurri și 2 rezultate de egalitate;
  • De altfel, Italia e pe plus și la meciurile disputate de după anul 2000: 4 succese pentru italieni și doar o victorie pentru Anglia, într-un amical din 2012;
  • Așa cum spuneam, ultimele două meciuri directe au impresionat, mai degrabă, prin agresivitate și dueluri fizice! 29 de faulturi s-au produs la Wolverhampton, în meciul tur, în timp ce tot 29 de faulturi s-au înregistrat oficial și pentru returul de pe San Siro, din Milano;
  • 12 faulturi a făcut Italia în deplasare;
  • 18 faulturi a făcut Squadra Azzurra în returul de pe teren propriu;

Până la duelul direct de azi, din startul unor noi preliminarii, Italia a trebuit să se mulțumească doar cu două meciuri amicale, disputate înaintea Mondialului: victorie cu 3-1 în Albania și eșec 1-2 cu Austria.

Drumul Angliei la Campionatul Mondial s-a încheiat în sferturi, după ce naționala Albionului a fost învinsă de Franța, scor 1-2, meci în care Kane a ratat o lovitură de pedeapsă ce putea să împingă meciul în prelungiri.

S-a tot vorbit de îndepărtarea lui Gareth Southgate, dar englezii și-au păstrat selecționerul și pentru Europeanul din 2024.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Italia vs Anglia
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi Italia
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro