Ponturi Pariuri Fotbal Franța vs Olanda

Superbet

Joi am avut meci tare între Italia și Anglia, confruntare care ne-a adus un nou pariu câștigător, iar azi avem din nou întâlnire cu nume mari în preliminariile Campionatului European din 2024.

Pe Stade de France, Franța, finalistă la ultimul Mondial, primește vizita Olandei, echipă care a fost la un pas să elimine viitoare campioană mondială, Argentina.

cota2.ro

Va fi primul meci pentru ambele naționale, după încheierea turneului final din Qatar. Ambele echipe sunt legate de Argentina. Francezii lui Mbappe au pierdut marea finală, în timp ce olandezii lui Depay au ieșit în sferturi. Atât Franța, cât și Olanda au pierdut în fața sud-americanilor la loviturile de departajare.

Acum însă e start de preliminarii pentru viitorul European, așa că e rost de noi începuturi. Francezii vor ataca viitoarele campanii cu Mbappe în postura de căpitan, dar cu același Didier Deschamps pe bancă, în timp ce ”portocala mecanică” vine cu Ronald Koeman selecționer, dar și cu ceva probleme medicale.

Lotul olandezilor a fost lovit de un virus gripal puternic, iar cinci fotbaliști au fost trimiși acasă, printre ei Gakpo sau de Ligt.

  • Cele două echipe nu s-au mai întâlnit din 2018, când bifau două partide în Liga Națiunilor! Ambele naționale și-au câștigat meciurile de pe teren propriu, cu Franța impunându-se cu 2-1, în timp ce Olanda trecându-și trei puncte cu un 2-0 la Rotterdam;
  • 18 faulturi a făcut Olanda, în 90 de minute, contra Argentinei;
  • 10 faulturi a bifat Olanda în meciul cu SUA;
  • De 11 ori au fost faultați jucătorii francezi în meciul cu Maroc;
  • 20 de faulturi au suferit ”cocoșii” în 90 de minute din finala cu Argentina;
  • 12, respectiv 13 faulturi a provocat Olanda la ultimele două vizite în Franța.

De menționat un lucru important în ceea ce privește noua abordare a olandezilor! Selecționerul Ronald Koeman a anunțat că ”portocala mecanică” va abandona sistemul cu 3 fundași centrali, folosit de van Gaal, și va redeveni o echipă ofensivă, în 4-3-3, cu pressing avansat.

Astfel, așa cum am mai vorbit aici, când avem echipe care își doresc să recupereze instant balonul după ce l-au pierdut, cresc șansele de a vedea faulturi și multe fragmentări de joc.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Franța vs Olanda
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi Olanda
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 10.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro