Ponturi Pariuri Tenis Alejandro Davidoch Fokina vs Brandon Nakashima

BETFAIR SPORTSBOOK

Continuăm perioada bună cu avancronica partidei dintre Alejandro Davidoch Fokina și Brandon Nakashima din turul secund al turneului de la Miami. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Alejandro Davidovich Fokina este numărul 25 ATP, jucător care și-a axat cariera sa de până acum pe zgură. Pe această suprafață Alejandro a obținut și cele mai bune rezultate din carieră, sferturi de finală la Roland Garros sau finală la Mastersul de la Monte Carlo și victorii cu jucători de top precum Djokovic, Casper Ruud, Norrie, Dimitrov ori Berrettini. Alejandro nu are un serviciu de invidiat, însă este bun la retur, fiind genul de jucător implicat în multe schimburi lungi. Pe hard rezultatele sale sunt ceva lmai modeste, însă cu toate astea a ajuns în optimi la US Open unde a pierdut greu cu Berrettini în decisiv, iar la Australian Open a pierdut cu Tommy Paul în turul secund. Anul acesta are rezultate medii, i-a bătut pe Nakashima și Yibing Wu, jucători buni pe hard, însă a pierdut cu Halys sau Bautista Agut. Vine după sferturi la Indian Wells, performanță care i-a adus un career high în clasament.

cota2.ro

Brandon Nakashima este un sportiv american de doar 21 ani, clasat pe locul 45 ATP. 

El a intrat în top 100 mondial în 2021, după ce a câștigat turneele Challenger de la Brest și Quimper. Brandon este bun pe suprafețele rapide, acolo unde își poate pune în valoare serviciul puternic și foarte bine plasat . În finalul anului trecut a atins forma maxima, reușind să câștige în luna septembrie primul turneu ATP al carierei, la San Diego, iar apoi să câștige turneul Next Gen Finals, varianta pentru tineri a Turneului Campionilor. Începutul anului nu a fost însă conform așteptărilor, fiind eliminat la Australian Open și Acapulco de McDonald, iar la Adelaide chiar de Davidovich Fokina. În primul tur aici a trecut de Otte în 2 seturi.

Chiar dacă a pierdut la Adelaide contra adversarului de azi , eu continui să îl văd superior pe Nakashima pe hard si voi merge împotriva bookmakerilor în acest meci. Brandon este un mare talent, joacă în fata propriilor suporteri și îl văd mai solid decât pe Fokina, care este până la urmă un zgurist. 



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Alejandro Davidoch Fokina vs Brandon Nakashima
Pronostic:
Victorie Brandon Nakashima
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro