Ponturi Pariuri Tenis Yoshihito Nishioka vs Alex Molcan

BETANO

Vă propun astăzi un pronostic de la Miami, acolo unde în turul secund avem meciul dintre Nishioka si Molcan. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Yoshihito Nishioka este un sportiv japonez de 27 ani, momentan pe locul 34 ATP. El se află în cea mai bună perioadă din cariera sa și a intrat puternic în atenția publicului anul trecut când si-a îmbunătățit considerabil rezultatele. A câștigat turneul ATP de la Seoul, al treilea al carierei, a ajuns în finală la Washington și a învins jucători de top precum Ruud, Shapovalov, De Minaur ori Rublev. La doar 1.70 m, japonezul are o deplasare foarte bună în teren, este extrem de combativ și are o gamă variată de lovituri. A început anul foarte bine cu semifinale la Adelaide si optimi la Australian Open, însă aici vine după 3 înfrângeri consecutive. 

cota2.ro

Alex Molcan este unul dintre protagoniștii primului tur, reușind să îl elimine pe Jordan Thompson, cel care la IW trecuse de Tsitsipas. El este un jucător slovac de 25 ani clasat pe locul 56 ATP, care a intrat în premieră în 2022 între primii 50 jucători ai lumii și are un potențial de creștere destul de important în viitor. Molcan este un jucător puternic, de mână stângă, care câștigă destul de multe puncte ușoare datorită de serviciului său. El preferă totuși zgura fiind destul de imobil la retur . Anul trecut are finale la Marrakech și Lyon și victorii la jucători de top precum Auger Aliassime, Khachanov sau De Minaur, toate însă pe zgură. De la începutul lui 2023 pare însă că si-a înbunătățit jocul și pe hard, înregistrând victorii cu Wawrinka la Australian Open și cu Coric la Indian Wells. Este însă destul de inconstant, reușind destul de greu să lege rezultate pozitive. 

Yoshihito Nishioka este cu 7 centimetri mai scund decât adversarul său, însă este mai mobil, mai inteligent și cu o gamă mai largă de lovituri. Deși este foarte scund, spre deosebire de slovac, Nishioka preferă hardul, acolo unde are cele mai bune rezultate din carieră, iar anul acesta l-a bătut pe Rune și a făcut meciuri în general bune. Merg pe victoria japonezului.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Yoshihito Nishioka vs Alex Molcan
Pronostic:
Victorie Nishioka
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro