Ponturi Pariuri Fotbal Andorra vs România

Superbet

Campanie nouă, speranțe vechi! România începe visele spre EURO 2024 cu un care, măcar în teorie, ar trebui să fie foarte ușor în Andorra. Dar până și cotele de la pariuri au ajuns să ne dea frisoane, nu doar toate turneele finale pe care le-am văzut dela televizor.

În cele 4 dueluri directe, în 3 dintre ele România a înscris cel puțin 4 goluri. Un singur meci a fost de sub 2,5 goluri, un 2-0, în 2005.

cota2.ro

Și chiar dacă suntem favoriți la victorie, cote între 1,15 și 1,20, casele de pariuri n-au încredere în elanul ofensiv al lui Edi Iordănescu: valori de 1,80 - 1,85 pentru un meci cu cel puțin trei goluri.

Dar azi noi vom încerca un pariu tot din zona de statistică, tot legat de România și tot cu nevoia ca ”tricolorii” să fie prezenți în ofensivă. Doar că nu vom fi neapărat atenți la numărul de goluri marcate.

După campania catastrofală din Liga Națiunilor, România a mai bifat două partide amicale: eșec cu Slovenia, 1-2, și victorie la scor cu frații din Republica Moldova, 5-0.

  • 6 șuturi pe poartă a avut România cu Slovenia;
  • 8 șuturi pe poartă a avut România cu Republica Moldova.

Dacă lăsăm la o parte meciurile amicale și ne uităm la ultimele oficiale, atunci surprindem victoria cu echipa a doua a Bosniei, deja calificată, scor 4-1, o remiză cu Finlanda, 1-1, și eșec cu Muntenegru, 0-3.

  • 6 șuturi pe poartă pentru ”tricolori” cu Bosnia;
  • 6 șuturi pe poartă pentru România cu Finlanda;
  • 2 șuturi pe poartă pentru elevii lui Edi Iordănescu cu Muntenegru.

Exceptând corecția cu Muntenegru, unde prestația naționalei noastre nici nu a putut fi comentată, darămite înțeleasă, România a fost destul de prezență la poarta adversă. Ajutați și de faptul că, de multe ori, încasăm primii gol, fotbaliștii noștri reușesc să cadreze destul de multe șuturi pe poartă.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Andorra vs România
Pronostic:
Peste 6,5 șuturi pe poartă România
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro