Ponturi Pariuri Tenis Miomir Kecmanovic vs Andrey Rublev

Fortuna

Din turul 3 de la Miami vă propun avancronica partidei dintre Miomir Kecmanovic și Andrey Rublev. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.  

Miomir Kecmanovic este un jucător sârb de 23 ani, clasat pe locul 35 ATP. El este în apogeul carierei și un jucător care promite destul de mult, după un an bun cu sferturi de finală la Indian Wells și Miami ori semifinale la Munchen. La Belgrad el a fost foarte aproape să îl învingă chiar pe idolul său Novak Djokovic, dominându-l în multe momente pe fostul lider mondial, însă pe final experiența și-a spus cuvântul. În a doua parte a anului a jucat mai putin, acuzând oboseala dar și o ușoară accidentare, astfel că performanțe lui au scăzut. Anul acesta are finală la Delray Beach unde a pierdut cu Fritz, dar și destule eliminări în primul tur, la Australian Open, Dallas , Acapulco și Indian Wells. În primul tur l-a învins pe Humbert în tie-break-ul setului decisiv după un meci de aproape 3 ore.

cota2.ro

Andrey Rublev este un jucător rus de 24 ani, clasat pe locul 7 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Anul 2022 a fost bun, a câștigat 4 turnee, la Dubai, Marseille, Belgrad și Gijon, și a ajuns în semifinale la Indian Wells, Rotterdam, Washington, Astana și Turneul Campionilor Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuituluin mulți ani de acum înainte. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. Începutul anului este clar sub așteptări pentru el, cu eliminări premature la Adelaide, Rotterdam și Doha, iar la Australian Open a pierdut în fața lui Djokovic în sferturi. Are finală la Dubai, unde a pierdut cu Medvedev, iar la Indian Wells a pierdut în turul 3 cu Norrie. În primul tur l-a învins pe Wolf cu 2-0, meci în care a avut peste 85 % puncte câștigate cu primul serviciu. 

Cei doi s-au întâlnit o singură dată, la Doha, pe un hard lent asemănător celui de la Miami, iar Rublev a câștigat categoric cedând doar 4 game-uri. Acum valorile s-au mai nivelat și diferența nu mai este chiar atât de mare, însă rusul este în continuare mare favorit și nu cred că va avea probleme. Consumul de energie a fost mare în primul tur pentru Miomir și nu știu dacă va rezista stilului exploziv a lui Rublev. Merg pe 2-0.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Miomir Kecmanovic vs Andrey Rublev
Pronostic:
Victorie Andrey Rublev 2-0
Cota
1.77
Cota finala: 1.77
Profit: 6.93
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro