Ponturi Pariuri Fotbal Irlanda vs Franța

BETANO

După ce a executat-o pe Olanda, Franța merge în Irlanda pentru etapa a 2-a din preliminariile pentru EURO 2024, competiție care va fi găzduită de Germania.

Francezii s-au instalat deja pe prima poziție în Grupa B, acolo unde, cel mai probabil, vor fi surprinși și la finalul stagiunii de calificări.

cota2.ro

Irlanda a stat în prima etapă, unde, pe lângă succesul Franței în derby-ul cu Olanda, 4-0, Grecia a reușit să treacă și ea fără emoții de Gibraltar, scor 3-0.

Pentru partida de la Dublin balanța e înclinată clar către naționala lui Didier Deschamps. Forța pe care ”cocoșii” au emanat-o în fața Olandei se va resimți din plin și în duelul cu Irlanda, asta chiar dacă, mai mult ca sigur, irlandezii vor propune un joc mult mai defensiv față de ce a prestat ”portocala mecanică” la Paris.

Franța și Irlanda nu sunt echipe care să se întâlnească prea des! Ultima confruntare directă datează din 2018 și a fost câștigată de francezi, 2-0, într-un meci de verificare. La nivel de partide oficiale avem însă optimile de la EURO 2016, când Franța s-a impus cu 2-1. ”Cocoșii” aveau să ajungă până în marea finală, acolo unde pierdeau în fața Portugaliei, 0-1, în prelungiri.

  • Mbappe și compania au pierdut ultimul meci disputat în deplasare cu echipa națională! La ultima ”ieșire”, Franța a fost învinsă clar de Danemarca, 0-2, în Liga Națiunilor;
  • Pentru că irlandezii au stat în prima rundă, naționala lui Stephen Kenny a avut programat un amical cu Letonia. S-a terminat 3-2 pentru irlandezi. Ogbene a adus victoria la capătul unui meci în care Irlanda a condus cu 2-0, dar a fost egalată chiar înainte de pauză;
  • Doar 1 meci din ultimele 5 directe a adus cel puțin 3 goluri;
  • În 5 dintre ultimele 5 meciuri, Irlanda a încasat de fiecare dată gol. Irlandezii și-au păstrat poarta intactă doar când au întâlnit-o pe Malta.

Franța nu are nicio problemă de lot, iar Didier Deschamps ar putea folosi în Irlanda aceeași garnitură pe care a ales-o și în fața Olandei. Presa din Hexagon vorbește doar de un singur semn de întrebare, legat de omul din atac. Dacă va fi Olivier Giroud sau dacă va fi preferat același Kolo Muani.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Irlanda vs Franța
Pronostic:
Franța va avea: peste 1,5 goluri și peste 4,5 cornere
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro