Ponturi Pariuri Tenis Cristian Garin vs Stefanos Tsitsipas

BETANO

Continuăm forma bună cu o partidă cu șanse mari de reușită în opinia mea, in turul 3 al turneului de la Miami fiind adversari Cristian Garin si Stefanos Tsitsipas.

Cristian Garin este un jucător chilian în vârstă de 26 de ani, momentan pe locul 82 ATP. Zgurist tipic, fost număr 17 mondial și câștigator a 5 turnee ATP, el este într-o perioadă mai puțin fastă a carierei sale în ultimii 2 ani și a coborât vertiginos în clasament, fiind nevoit chiar să joace calificări în turneele importante ATP. Chilianul este destul de slab pe hard, acolo unde joacă rar, în ultimii 2 ani câștigând foarte putine meciuri pe această suprafață. Totuși hardul lent de la Indian Wells și Miami pare să îi ofere un avantaj, Garin reușind prestații bune, tur 4 la IW unde l-a bătut pe Ruud, iar aici a reușit din nou 4 victorii, trecând pe rând de Uchida si Tabilo în calificări, respectiv Giron si Baez pe tabloul principal.

cota2.ro

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 24 ani, clasat pe locul 3 ATP. El este de mult timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, finală la Australian Open și 9 turnee ATP câștigate. În 2022 a avut numai putin de 7 finale și evoluții convingătoare pe toate suprafețele. Per total un an bun pentru jucătorul grec care este extrem de serios indiferent de competiția la care participă. Anul 2023 l-a început de asemenea în forță, are 12 victorii și 3 înfrângeri și a ajuns în finala Australian Open pierdută contra lui Djokovic. A pierdut apoi la Rotterdam cu Sinner si la Indian Wells surprinzător cu Thompson, însă rămâne fără discuții unul dintre favoriții la trofeu. A profitat în primul tur de retragerea lui Gasquet.

Tsitsipas a dezamăgit la Indian Wells și mă aștept să își ia revanșa aici la Miami. Adversarul este accesibil, Garin fiind un adversar care foarte rar pune probleme jucătorilor importanți pe suprafețe rapide. Chilianul a jucat 10 meciuri în ultimele 15 zile, în timp ce Stefanos este odihnit . Mă aștept la un 2-0 scurt.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Cristian Garin vs Stefanos Tsitsipas
Pronostic:
Victorie Tsitsipas 2-0
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 6.30
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro