Ponturi Pariuri Fotbal Olanda vs Gibraltar

Superbet

Olanda și Gibraltar se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 2 a grupei B din preliminariile EURO 2024. 

Parcursul de la Mondialul din Qatar, eliminare în sferturile de finală în fața Argentinei, după executarea loviturilor de departajare, a dus la schimbarea selecționerului Olandei. Ronald Koeman, tehnician cu mare experiență a fost instalat, dar debutul lui n-a fost deloc unul reușit. Batavii au pierdut rușinos în Franța, scor 0-4, în primul meci al grupei de calificare. Lotul, unul cotat la 519 milioane de euro pentru această acțiune, n-ar trebui să le dea emoții la o clasare între primele două, mai ales că celelalte adversare sunt modeste, Grecia, Irlanda și Gibraltar. 

cota2.ro

Gibraltarul, cea mai nouă națională din Europa, încă e la un statut de fotbal amator. Selecționerul Julio Ribas nu are niciun fotbalist cotat la mai mult de 150.000 de euro. Debutul în grupă a fost conform valorii, un eșec fără drept de apel contra Greciei, scor 0-3. Gibraltarul a impresionat însă din punct de vedere al fair-play-ului. Spre deosebire de Andorra, altă națională mică, dar foarte agresivă, ei au comis doar 5 faulturi în fața Greciei și sunt adepții unui fotbal cursiv. 

Olanda și Gibraltar au fost adversare și în grupa de calificare pentru Campionatul Mondial din Qatar. Olanda a câștigat ambele dispute, 7-0 și 6-0. Alte informații și statistici interesante: 

• Olanda nu a primit niciun cartonaș galben în meciul direct disputat contra Gibraltarului pe teren propriu

• doar 10 faulturi au fost comise, în total, în cel mai recent meci direct dintre Olanda și Gibraltar

• Gibraltar a pierdut ultimele 8 deplasări oficiale

• Olanda nu a mai pierdut un meci jucat pe teren propriu din septembrie 2021

• Virgil van Dijk, căpitanul naționalei Olandei, a evoluat în 31 de meciuri pentru Liverpool în acest sezon. Nu a văzut niciun cartonaș galben!

Pe Superbet, cota pentru sub 0.5 cartonașe Olanda este @2.20. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Olanda vs Gibraltar
Pronostic:
Olanda sub 0.5 cartonașe
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 5.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro