Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.99

Superbet

Scoția și Spania se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în runda secundă a grupei A din preliminariile EURO 2024. Scoția a participat la un singur turneu final în acest secol, la Europeanul precedent. Generația actuală este una promițătoare, cu o cotă de peste 252 de milioane de euro și un nucleu format cu fotbaliști din Premier League. Printre ei se numără Andrew Roberton (Liverpool), John McGinn (Aston Villa), Kieran Tierney (Arsenal) sau Scott McTominay (Manchester United). Scoțienii stau excelent din punct de vedere fizic, au o talie impresionantă și au debutat cu dreptul în actuala campanie, 3-0 împotriva Ciprului. 

Și Spania a început tot cu un 3-0 grupa preliminară, acasă, împotriva unei Norvegiei venită fără starul Erling Haaland. Ibericii au pornit la drum cu un nou selecționer, Luis de la Fuente, fost la naționala U21, și cu un lot schimbat radical față de Mondialul din Qatar, nu mai puțin de 15 nume noi. Apropo de Mondial, Spania a părăsit competiția după un meci cu Maroc, o echipă bine organizată, cu un stil asemănător Scoției. 

cota2.ro

• Scoția a câștigat ultimele 4 meciuri disputate pe teren propriu

• Scoția a marcat cel puțin 2 goluri în precedentele 4 dispute de acasă

• Spania nu a câștigat la mai mult de un gol niciuna din ultimele 5 deplasări oficiale

• Scoția a făcut spectacol contra Ciprului, în urmă cu 3 zile: 65% posesie, 6-2 șuturi pe poartă și 8-0 cornere.

Pe Superbet, cota pentru handicap +1.5 goluri Scoția este @1.42.

-------------------

România și Belarus sunt adversare în runda secundă a grupei I din preliminariile EURO 2024, astăzi, de la ora 21:45. România a avut noroc la stabilirea programului în grupa I. A început cu o deplasarea în Andorra, câștigată lejer, scor 2-0. În afara celor 3 puncte, un aspect pozitiv a fost și acela că niciun „tricolor” nu s-a accidentat în fața unor adversari agresivi. Așadar, selecționerul Edi Iordănescu poate folosi astăzi cea mai bună formulă pe care o are la dispoziție. Un alt mare avantaj al României îl reprezintă fanii. Peste 30.000 de spectatori sunt așteptați pe Arena Națională. 

Belarusul nici nu știe dacă va putea termina actualele preliminarii, UEFA urmând să ia o decizie în cazul lor, pe fondul sprijinului acordat Rusiei în războiul din Ucraina. Naționala pregătită de Georgiy Kondratjev a fost umilită la debutul în grupă, 0-5 contra Elveției. Selecționerul bielorus a transmis în conferința de presă oficială că are mai mulți fotbaliști incerți, din cauza accidentărilor. 

• România și Belarus s-au înfruntat într-un meci amical în noiembrie 2020. „Tricolorii” s-au impus cu 5-3

• 75.30 milioane de euro valorează lotul României de la această acțiune. Cel al Belarusului este net inferior, cotat la doar 12.45 milioane de euro

• doar 14 goluri au marcat pentru naționala Belarusului fotbaliștii convocați la actuala acțiune

• România a controlat clar disputa cu Andorra, din urmă cu 3 zile: 67% posesie, permițând un singur șut pe spațiul porții lui Ionuț Radu. 

Pe Superbet, cota pentru victoria României este @1.40.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Scoția vs Spania
Pronostic:
Scoția +1.5 Handicap Asiatic
Cota
1.42
România vs Belarus
Pronostic:
1
Cota
1.40
Cota finala: 1.99
Profit: 4.95
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro